![]() |
Re: Prezentatziva "bolizii" !
pai daca ejti destul d ambitios sa-tzi tzii piciorul in frau..adik sa mergi cu ea normal...scoate un mixt putin sub 10...prin afara ia 7,5-8 si in orash cam 12 si ceva....dar daca te mananca talpa si ii dai....sare de 20-25 lejer...ce sa-i faci...turbo supraalimentat...tre sa-l hraneshti=))))...si la care se mai adauga si uzura motorului...de aia consuma ceva mai mult..dar oricum m-am uitat si in cartea tehnik...si chiar cand era noua era gurmanda=))
|
bai arata bine masina....dar cred ca te mananca asigurarea....nu intra la categoria limuzine???.....poate ne dam odata,k vreau sa vad cum se tine loganu pe langa tine......noroc
|
daca e stock nu se tzine delok...daca e cipata..posibil sa miroshi oleak gazele de evacuare...ca arunca multe....acu fara vraja nu cred ca ai vreo shansa=)))...si cu asigurarea ...ai dreptate..ma cam rupe...dar in ultima vreme am lasat-o fara=)))..doar RCA
|
Re: Provocari
mcare se baga cu mine am un chrysler SS sau mai bine cunoscut ca DAYTONA de prin anii 88 cateva modificari minore pe el
|
yo ma bag ma cu tine ... sa te vad si eu ce masina zici ca ai :) ! ! ! astept un msj privat cu un nr de tel sau adresa de mess ! ;) numai bine !
|
|
Quote:
|
avem un evo de la braila pentru tine :):):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
`ala era Porsche 911 turbo;)
Si app daca mai ai masina asta pana in februarie am pt tine u Opel Kadett din 1984!!!! ura |
Quote:
|
Quote:
Si app Porsche nu spunk nu e masina dar si-au pierdut integritatea de firma care produce masini sport de mult....imi pare sincer rau pt k eu sunt un admirator al firmei Porsche. La masini sport eu spun k Japan sunt celemai tari si ca pret si ca si calitate,,,,,,,,,, |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning