Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/14046-provocari.html)

Mastermindutz 01-06-07 12:50

Re: Prezentatziva "bolizii" !

pai daca ejti destul d ambitios sa-tzi tzii piciorul in frau..adik sa mergi cu ea normal...scoate un mixt putin sub 10...prin afara ia 7,5-8 si in orash cam 12 si ceva....dar daca te mananca talpa si ii dai....sare de 20-25 lejer...ce sa-i faci...turbo supraalimentat...tre sa-l hraneshti=))))...si la care se mai adauga si uzura motorului...de aia consuma ceva mai mult..dar oricum m-am uitat si in cartea tehnik...si chiar cand era noua era gurmanda=))

-<Gedoc>- 01-06-07 20:32

bai arata bine masina....dar cred ca te mananca asigurarea....nu intra la categoria limuzine???.....poate ne dam odata,k vreau sa vad cum se tine loganu pe langa tine......noroc

Mastermindutz 01-06-07 23:15

daca e stock nu se tzine delok...daca e cipata..posibil sa miroshi oleak gazele de evacuare...ca arunca multe....acu fara vraja nu cred ca ai vreo shansa=)))...si cu asigurarea ...ai dreptate..ma cam rupe...dar in ultima vreme am lasat-o fara=)))..doar RCA

mihaitza666 04-06-07 16:01

Re: Provocari

mcare se baga cu mine am un chrysler SS sau mai bine cunoscut ca DAYTONA de prin anii 88 cateva modificari minore pe el

ranek 07-06-07 22:21

yo ma bag ma cu tine ... sa te vad si eu ce masina zici ca ai :) ! ! ! astept un msj privat cu un nr de tel sau adresa de mess ! ;) numai bine !

tEkA_Paul 20-06-07 15:33

Quote:

Originally Posted by tEkA_Paul (Post 927903)
Website + Forum : OPEN

Website : HERE
Forum : HERE

Provocari URC : HERE

adiandrei 13-12-07 09:37

Quote:

Originally Posted by stolymp (Post 1080481)
Masina a fost folosita numai vara in Germania ( numere de sezon),e f. bine ingrijita cu toate servisurile facute la timp (un singur propietar iubitor de masini) e din 91,twin turbo,stare functionala perfecta.E inregistrata la fel cu nr. de sezon in Germania ( am domiciliu si acolo).Impozit si asigurare 570 € pe an.

cand o faci de 350 te astept:lol:

shadowro 13-12-07 09:47

avem un evo de la braila pentru tine :):):):)

adiandrei 13-12-07 10:00

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1244140)
avem un evo de la braila pentru tine :):):):)

lasa-ma cu ala. Stiu ca a facut un turbo 996 de 420 cai. asa sunt masinile alea topaie pe strada mai bine nu le faceau de strada, oricum sunt urate ca dracu

MauS 13-12-07 10:52

Quote:

Originally Posted by adiandrei (Post 1244152)
lasa-ma cu ala. Stiu ca a facut un turbo 996 de 420 cai. asa sunt masinile alea topaie pe strada mai bine nu le faceau de strada, oricum sunt urate ca dracu

EU cred ca nu stii despre ce vorbesti:-) Ma rog....gusturile nu se discuta.

U_TUNING 13-12-07 11:49

`ala era Porsche 911 turbo;)

Si app daca mai ai masina asta pana in februarie am pt tine u Opel Kadett din 1984!!!!

ura

adiandrei 13-12-07 11:49

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1244226)
EU cred ca nu stii despre ce vorbesti:-) Ma rog....gusturile nu se discuta.

pai nu se discuta si nu compar chinezariile alea cu o masina care are istorie si tot ce trebuie.

U_TUNING 13-12-07 11:52

Quote:

Originally Posted by adiandrei (Post 1244328)
pai nu se discuta si nu compar chinezariile alea cu o masina care are istorie si tot ce trebuie.

Alea sunt japonezisme............:))

Si app Porsche nu spunk nu e masina dar si-au pierdut integritatea de firma care produce masini sport de mult....imi pare sincer rau pt k eu sunt un admirator al firmei Porsche.
La masini sport eu spun k Japan sunt celemai tari si ca pret si ca si calitate,,,,,,,,,,

adiandrei 13-12-07 11:57

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1244334)
Alea sunt japonezisme............:))

Si app Porsche nu spunk nu e masina dar si-au pierdut integritatea de firma care produce masini sport de mult....imi pare sincer rau pt k eu sunt un admirator al firmei Porsche.
La masini sport eu spun k Japan sunt celemai tari si ca pret si ca si calitate,,,,,,,,,,

:D da au masini performante ,dar nu le poti compara. nici la condus nu se compara nici la design

adiandrei 13-12-07 12:00

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1244327)
`ala era Porsche 911 turbo;)

Si app daca mai ai masina asta pana in februarie am pt tine u Opel Kadett din 1984!!!!

ura

da ma 911 turbo model 996 ,vrei tu sa ma corectezi. am condus masina este super tare

All times are GMT +2. The time now is 11:43.

- Copyright 2026 4Tuning