![]() |
Re: Cadillac Escalade vs Bmw X5 4.8is
Quote:
FACEAU, ca au inceput sa se abtina de cand a urcat si la ei foarte mult pretul benzinei si motorinei de s-au apucat toti americanii sa isi vanda escalade-urile si hummerurile H1 (alea mari , de armata) , ca sa isi ia Toyota Prius :D |
Quote:
|
Quote:
|
touareg nu se compara cu X5, si gaby, pt R50 exista X6 care e mult mai ieftin!
|
pai da bre! normal! bmw e bmw! .. inca nu am vazut un x5 sa tracteze avioane si nici nu cred ca voi vedea prea curand! asa ca in topul meu intotdeauna vor fi cayenne, touareg, si defender
|
Ar putea sa traga si un X5 un avion.Are destula putere
|
nici un motor diesel de la bmw nu are destul cuplu pt a tracta un avion si nici cutie cu reductor nu are. deci nu va putea tracta un avion nici in vise.
|
v10 TDI mi se pare o capodopera .. si nici un diesel de la bmw nu se va compara in veci!
|
Quote:
a...da? Care jurnalisti spun ce anume despre regele asta al suv-urilor? ne arati si noua un articol, ceva? |
am citit in niste reviste, nu mai retin bine numele park Top Gear si Supercar. Si chiar si la 5th gear! In acele reviste era confruntare X5 vs ML vs Touareg, iar BMW-ul a castigat.
|
Quote:
si un simplu search pe youtube despre top gear, si vezi cat critica X5-ul si 3-ul, ca au motive, deci X5 este regele.....nimanui cel mai penibil este cel cu X3, o tentativa de masina, ascultati si comentariile =) |
Quote:
|
Quote:
|
nu am zis "ia-ti masina asta ca trage avion"
omul a zis ca bmw e cel mai tare dupa parerea lui, iar eu i-am argumentat de ce NU este! pt ca x5,x3, serie 3, 5, 7 ( din 2000 incoace) sunt cele mai mari pacaleli ! |
Quote:
am detinut 5 modele fabricate de vag, iar impresia ramasa este fada. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning