![]() |
re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
Mulţumesc mult!... A stralucit la Cluj!
|
cel mai frumos E36 pe care l-am vazut !:shock:
|
Felicitări pentru participare Alex, ai avut o maşină super admirată, şi sunt convins că vor veni rapid premiile pentru ea, e prea bine lucrată să nu merite.
|
Superba masina!!! Un E36 altfel facut care nu da in kitch nu da in exagerare nu da in nimic...pure tuning! Felicitari
|
Foarte frumoasa masina, am vazut-o la koe live..cel mai frumos BMW E36 din tara dupa mine...sa ai noroc de ea.
|
Prea frumoasa masina...NO COMMENT!!!! FELICITARI
|
Mai frumoasa ca in poze!!! Speciala tare! Ai avut idei bune si ti-au reusit de minune!
Tuning cu gust!! Toata stima!!! |
nu vreau sa critic sau sa comentez k nu am ce.. doar k asta nu mai e matza e pit
bull so stapanesti sanafos si fara incidente.. |
multumesc mult, baieti !
multumesc tuturor care mi-au admirat, observat sau chiar criticat masina, sau au avut nervii sa se opreasca sa ma intreebe cate ceva... masina, dupa cum s-a vazut, nu a fost terminata pe interior, si mai am tobele finale de refacut oricum... dar, eu zic ca sunt pe drumul cel bun si ca am toate sansele sa fac un superb e36, din toate punctele de vedere...si, da, live arata mai bine decat in poze...(pisicile nu sunt fotogenice :):)=)) ). Oricum, munca depusa si nervii ... nu au rezultat decat la un astfel de eveniment, in care - desi prietena mea a avut niste probleme de sanatate sambata, si nu am fost la masina decat duminica (sambata am fost in Cluj, ...) - am stat de povesti cu multa lume, si... m-ati facut sa ma bucur ca am fost acolo. Multumesc. vroiam sa mai pun poze de la inceputuri, dar intre timp mi-am crapat display-ul de la laptop, si...cand il repar, sa vad ce poze am acolo... |
Da, s-a văzut unele defecte la interior, dar sunt sigur că or să se rezolve, am vrut să mă bag în seamă cu tine, dar mi-a fost ruşine!...
După părerea mea a fost cel mai frumos e36, de la eveniment!... Bravo, eşti pe drumul cel bun!... Aşteptăm pozele! |
de departe cel mai frumos e36 din tara , parerea mea
|
Mi-a făcut plăcere să te revăd după 3 ani de zile, şi mi-a făcut plăcere să văd maşina ta live ! Felicitări ! :peace:
|
daca reuseam sa tewrminam mai repede, cred ca m-ai fi vazut mai repede...;) pacat de unele chestii din organizare, ca ati fost cativa care ati tras la modul cel mai serios sa iasa bine, si...KOE a fost super.
|
Quote:
|
multumim !!!!
maine mi-e gata laptopul, si o sa pun poze de la constructia FLY-ului, cum am promis...cine mai vrea sa vada poze de la KOE, sunt si cateva cu masina mea, din ce am vazut acolo. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning