![]() |
re: Cum a fost la King Of Europe:
:lol:mersi de incurajare, aline!:lol:
|
Scapi de chei , ajungi pe la Gheorgheni , unde pe str principala ai din 2 in 2 metri cate un crater de vre-o 10cm (cel putin) alea fiind canalele =))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ok am prins ideea ! Multumim! O sa ne descurcam! :)
|
Deci pana acum il avem pe Sageata care o sa vina cu Bara in masina :)) whoo's next??? Sageata daca in urma redesignului prin care am auzit ca trece masina, bara ta e la fel de jos eu te sfatuiesc sa o dai jos cumva...e pacat de ea...e de ajuns 1 hop si sub roti ajunge...team vazut prin suceava cum atingeai ;)...grija mare ca e pacat...drumul e f prost daca il judecam dupa garda aia...vad ca a inceput lumea sa se agite pe aici :) e bine...
Hai ca mai lansez o treaba...cei care mergeti cum va propuneti sa dormiti sambata noapte??? In masina??? Sub clar de luna??? O pensiune ceva...hotel???... Propun sa cautam niste bodegi ceva :)) (dar fara purici :)) sageata ma poate aproba in privinta asta :)) )...sau un hotel mai moka...sa ne cazam cumva...macar cei care nu dorim sa dormim sub luna sau in masina...wha do you say??? Poate facem un gratar...sau macar o samanta si o bere...ceva... ar fi o chestie fff buna pentru toata Moldova sau macar cei care merg...sa stabileasca legaturi intre ei... |
Quote:
Da corect eu aduc carbunii pt gratar :)))))))))) |
Bun baietii!!! Nu suntem singurii...check this out https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1...eptembrie.html si cam asa e peste tot :)...cred ca o sa fie fuuuuuuleaaaala!!! O sa vina toata Romania...si o sa mai vina si ungurii de peste granita...ca de'h...
|
Pfaileu gata merg si 2 masini de la Craiova :)))
|
deci sa inteleg ca drumul lacul rosu gheorgheni e la fel de bomba ?!
dar nimic nu se compara cu placerea de dupa ce mergi 2 ore 40 km sa te opreasca gaborul inainte de gheorgheni cand tu mergi cu 20 la ora ca sa nu cazi intr-un crater si te intreaba : avetzi probleme cu masina, cred ca e de la folie? :lol::lol::lol: dar dupa este hanuletzul ala Basa ...mama ce mancareeee |
Traieste ZZ de mult nu te-am mai auzit pe aici:)) ... Drumul nu e chiar asa de exagerat ...il fac in ultima vreme destul de des ...ce-i drept pe Lacu Rosu sunt ceva probleme si la intrare in Gheorgheni dar apoi e o placere...:) Stii si tu:)
|
1 Attachment(s)
Uite si o poza recenta cu ceva cratere... dar nu e tot drumul chiar asa de rau in rest mi s-a parut bunicel.
Oricum nu ai cum sa vergi cu viteza prea mare pe acolo |
Salut baieti!
...acum am terminat cu cercetarile pt colegii mei si sper ca nu va suparati daca va desenez situatia din Cluj. am vorbit cu un coleg din cluj,care mi-a zis ca in perioada respectiva vor fi mai multe evenimente in oras .ideea e,ca la o pensiune decenta ,2 stele,cu pat dublu e cam de la 120 ron in sus.exista citeva,cu 6-8 paturi/camera,evident acolo un pic mai ieftin.pt cei care nu vin cu pretena e ok(+iuresul e garantat peste noapte) o garsoniera in regim hotelier e in jur de 140 ron,apartamentul de 2 camere 200 ron/noapte exista si apartamente mai mari,3-4 camere,cam astea ar fi cele mai rentabile.(4 camere 100 oiro/noapte)daca dati o cautare,gasiti usor 2-3 firme care se ocupa cu asa ceva. oricum,rezervati-va cazarea din timp! btw...gheorgheni?treaca,mearga....dar la turda am stat 1 ora pe loc,ca oamenii si-au gasit sa faca sapaturi arheologice fix pe unde trece asfaltul.oricum,mare grija pentru ca nu ai de unde sa stii ,peste noapte unde s-a facut gaura in asfalt si unde a disparut capcana de tancuri rusesti. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning