![]() |
Re: E46 - WVM M3
foarte tare masina...superba....ai pm
|
spor la treaba cu ce ti ai propus ca nu vad eu sa o lasi asa .
|
Trebuie sa o faca mai intai...sau daca mai poate fi facuta...bfta oricum...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca e bine :P
Se vede ca are de unde masina ta. |
felicitarii pt participare,superb M-ul,toata lumea susotea:)ca iti trebuie o suspensie mai buna la drift,se inclina rau de tot,probabil daia o si pierdeai imediat.
inca o data felicitarii si succes in continuare. |
Quote:
|
Foarte frumoasa masina, vazuta pe viu la koe...
|
Felicitari pentru participare :) si eu sunt de parere ca suspensia nu te`a ajutat atat de mult ... se inclina destul pe fata ... dar oricum ... ai avut unele superbe :) bafta
|
si?ai facut ceva?sau cercuri si burnout?
|
Quote:
Quote:
|
Multumesc pentru incurajari tuturor...
Pot spune ca a fost o experienta foarte ok,m-a impresionat ajutorul primit, jante,pneuri,sfaturi tehnice...Ce pot spune decat multumesc celor ce m-au ajutat sa am o evolutie ok..Traian,Paul,Jae,Preparatu,HAIu` etc. :) De asemenea m-au impresionat cei din condcerea King of Europe care au venit la masina dupa ce am avut evolutia in calificari si m-au felicitat si invitat la urmatoarele evenimente...ceva rar intalnit la romani..In plus mi-au dat sfaturi pentru mici modificari ale masinii ce ma pot ajuta sa execut derapaje mult mai exacte... Sincer,nu ma asteptam sa fie atat de ok..Organizarea multumita lui Gratian,pe care il salut, a fost o reusita, similara cu cea din Ungaria...sper k si viitoarele etape 4tuning days sa iasa ok si in plus asteptam King of Europe la anul din nou la noi! p.s-poate pana la anu se pun baietii pe treaba si fac sau facem un traseu macar de drifting adevarat unde putem exersa si noi..sa nu ne mai dam pe strazi si in parcari si de asemenea nici o scoala de drift nu ar strica... |
poti vorbi cu Dan (Tarnafes) cel cu S13 portocaliu , si ei se antreneaza pe o pista pe langa bucuresti , nu e f mare dar e ok pt antrenamente .
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning