![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
frumos .. dar prea multe masini si prea putine care s-au dat ...
|
Pai nu stii ma ca 5 se dau si 45 se uita? :)
|
Quote:
|
data viitoare o sa plecam din alta parte a orasului sau eventual ne gasim direct acolo.....acum am fost multi si ne-a vazut lumea.....sau vom face separat doar cu bucurestiul...bine ca nu am fost deranjati de nimeni si eu zic ca s-au dat ceva masini, a fost aiurea ca au parcat alti unde nu trebuia si ne incurcam de ei...
|
frumos aseara, mai venim :)
|
a iesit frumos, a fost bine ca nu ne-a deranjat nimeni ...
locatia buna, baietii din Ploiesti foarte OK, pacat ca au aglomerat zona startului foarte multe masini care nu s-au miscat pana la plecare, cand puteau fi lasate mai in spate pentru a lasa loc in fata celor care se dadeau ... mai venim la Ploiesti ca ne-a placut ! |
Vreau si eu dupa ce imi fac masina cu tine Erd ule :D am auzit ca te misti bine de tot.
|
pe cand alta intalnire?...a fost placut...salutari la ploiesteni, bafta baieti...tare ursu' jakal si foarte frumos.
|
Quote:
multumim pt aprecieri si prezenta..... BFF esti grav......trebuie sa ne pregatim serios cand mai vi...:)...nu e de joaca cu tine... |
@CobraArt: Nici o problema, facem! Se misca ceva si caleasca mea... Cu ce masina vii la start?
Felicitari Felix pentru Clio, o masina care bate cam tot ce misca la clasa ei, dar se anunta oponenti care se pregatesc serios. The show must go on! :) |
A fost mult prea bine!Mi-a placut!Data viitoare o sa facem grupe :))))))))))))
Jakalule felicitari,si cum ti-am mai zis,eram sigur ca ma bati,oricum m-am luptat eroic .. pt curios distanta care mi-a dat-o din ce-am aproximat eu au fost 3-4 masini:oops: Iar BFF nu a fost victorios pana la capat daca va aduceti aminte:))) ,, si-a luat-o si el odata:lol: Oricum a fost frumos,felictari pt organizare baietilor din Ploiesti,inca o iLEGALA REUSITA:lol: Si cum am mai zis,data viitoare chiar facem grupe :)) :)))) :))))) |
ERD-ule poate data viitoare cand mai mergem il iei si pe colegu` de club, sa mai vedem un cielo la treaba :) .. felicitari pt masina dar mi-ai spart ocheanele la intoarcere cu proiectoarele :lol:
|
Quote:
azi am aflat ca BFF a luat-o o data de la MOM parca ......cu motorul nu se pune.........:):)) |
1 Attachment(s)
[QUOTE=Radu ERD;2613531]@CobraArt: Nici o problema, facem! Se misca ceva si caleasca mea... Cu ce masina vii la start?
Un urs cu 2.5 24v Intai sa ii schimb sonda lambda si senzorii de detonatie ca mi-a dat pe tester.Te anunt. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning