![]() |
Re: AUDI Coupe Sport
cat dureaza vopsitul ?
|
PREGATITUL PT VOPSIT AM INTELES CA VA DURA UNDEVA LA 3 SAPTAMANI.URMEAZA UN DRUM LA PITESTI UNDE VA FI FACUT TRASEUL DE EVACUARE SI CEL DE ADMISIE.ULTIMUL LUCRU FIIND VOPSITUL EFECTIV CARE VA MAI DURA CEL MULT 2 ZILE
|
cat te costa vopsitul
|
1200eur
|
Vazand una din ultimele poze,urcata pe platforma,mi se pare totusi ok cu capota asta.
Am si eu aceeasi intrebare,ce bara o sa ii pui pe fata?Ca nu vad ce ar putea sa-ti incapa acolo :lol: Masina arata,asa nevopsita,intr-un mare mare fel,imi place f mult,aduce mult a vechile masini de grupa B;) Spor la treaba in continuare Ciprian,treaba buan cu pozele astea,sa mai faci si pe viitor,poate si pe la motor,pe mine cel putin acolo ma intereseaza mai mult:-) |
Bara fata sper sa iasa bine pt ca va fi construita special pt masina asa cum este ea va trebui scoasa cam tare in afara dar sper sa iasa.
Vedem saptamana ce vine;) |
super masina, o adevarata legenda, sa o folosesti sanatos
cum teai gandit sa faci bara fata??? ca la S1 dar cu gaura de ventilatie pt intercooler ar arata frumos, parerea mea :) succes |
ceva noutati ??? nu mai am rabdare :D!!!!
|
Adevarata masina !!!!!!!
Succes in continuare cu ea un adevarat bolid:shock::shock: |
7 Attachment(s)
Multumesc la toata lumea
Si ceva poze foarte calde:lol::lol::lol: |
super incet,incet prinde contur bafta in continoare :)
|
frate sa te obisnuiesti sa intoarca lumea capul dupa tine cand o sa mergi la volanul acestei raritati
|
Haaa,era si timpul :-)
Vezi cum faci sa pui inapoi eleronul ala,da fff bine pe masina;) Spor la treaba ($$$) in continuare:lol: |
Salut. Shmechera rau masina. A fost a lui Bartolomeus cumva ? eu vin des prin SB.....poate ne intalnim sa o vad si eu daca se poate. multa bafta !!!
|
Masina se afla momentan in spatele Ambientului mare la vulcanizare.
Se poate vedea acolo.Ma bucur ca va place:D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning