![]() |
Cred k e din cauza caroseriei \"fibra de carbon\"...
Sau asha au toate? :? |
oricum era belea .....
|
asa au toate ady
|
nu prea imi place masina
|
cum draq sa nu iti placa?
|
ete simplu :drdodgy:
|
Aseara in Portu Tomis in jur de ora 10 seara un trabant de c-ta tot facea piruete. Si la un moment dat se enerveaza cam 5-6 tipi si cand venea trabantu nostru nervos dintro parte in alata a parcarii si se pregatea sa traga frana de mana.......baietzii nostrii cei veseli al asteptau cu pantalonii da-ti jos si cu bucile lucind vesele la vederea trabitzului :lol: :lol: :D .Si partea frumoasa a fost cand s-a auzit un hohot general din toata parcarea. si trabitzu nostru si-a luat jucariile si pistoanele in carca si dus a fost. In alta ordine de ideii atzi auzit ca pertica a fost 'fugarit' de un subaru in mamaia?
|
shi cine a fugarit subaru ala in mamaia????
|
eu am auzit de o faza cu renato cand era omu cu ferrari-ul nush pe unde si l-a facut unu de tot c@c@tu ca-n spatele lui venea rolls royce-ul ala si renato i-a dat o replica de genu \"ce vrei domne,fiecare dupa posibilitatzi\" :D :D :D :D
|
Da , stiu si eu faza da... imi place ca se inmultesc cursele pe tomis, mai ales GNT-ul ala e nebun ......... am vazut o cursa \"live'. a fost belea belea.
|
Ma ia sa stau si eu aici la banci :) ca nu le-a pus degeaba mazare :D da nu prea am mai vazut baietii sa se dea asa pe tomis.
Azi dimineata un Dodge viper GTS si un Playmounth galben direc sub balconu meu ... m-am speriat :D ... sigur trebuie sa vedeti si voi Viper-ul ala are dou dungi albastre pe mijloc e marfa |
prin ce zona l-ai vaut?
|
uite mah lolek,daca vrei te invitam sa stai unde stam noi mai mereu de ii vedem pe baietzi cum se trag :wink: mai vb :wink:
|
daka e sa vina lolek sar putea sa vin shi eu sa ma uit...sper ca nu va suparati nu...?
|
aseara am inpuscat in mamaia un radar cu fix 200/h. de fapt 2 in mai putzin de 2 km. unu cu 109/h si celalat cu 91/h. Faza naspa e ca aveam permisu luat in urma cu 3 ore .motivu: 217/h pe autostrada soarelui . Cica pe autostrada daca ai pana in 180 nu ti-l ia peste....ai zici pa.si asa ca ieri am fost tare cu 3 radare. tre sa-mi iau detector neaparat. apropo am vazut ieri un ferrari f50 rosu in buc. belea de masina. + noul maserati qatroporte alta belea de masina
:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning