![]() |
eu am codul rutier din 2003.. oare e bine daca invat de pe el? stie cineva daca s-a mai schimbat legislatia de atunci? :?
|
Re:
din pcate eu o sa visez cam mult , chair foarte mult
vro 3-4 anisori asa ... off doamne nu mai trece timpul asta :cry: :cry: asta este situatia nu ai ce sa faci mai iti da un vecin masina , mai dai si tu o tura de bloc , asa pe ascuns sa nu te vada \"aia cu basca\" mai pe la tzara iti da bunicul masina , faci si tu o tura chair mai multe ca acolo nu iti face nimeni nimic (asta pentru cine are bunicii la tzara) Quote:
cartea costa cam 160 000 nu are nimc in plus daca sti totul corect nu are rost sa stai cu frica : ma moma poate mi-o da din 2004 sau alte chestii acu eu vorbesc din propriile mele cunostinte daca am gresit ceva va rog sa ma corectati |
1 Attachment(s)
si eu tot ala il am
|
Re:
Quote:
|
Cumpara-ti cartea asta galbena cu teste pt k e cea mai buna.Dupa ea invat si eu.Are tot ce iti trebuie.Costa in jur de 180.000 si chiar merita banii :D
|
dap...cartea galbena e cea mai buna
citesti legislatia bine...faci testele....vzi la care ai gresit...inveti k sa nu mai gresesti iar....faci iar testele...mai citesti iar legislatia.... intro zi ai invatat :D asa am facut eu :) |
:D ok, merci mult! asa o sa fac :paper: :mrgreen:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning