Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   BAC - S(tr)esiunea iunie 2004 si iunie 2005(topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1368-bac-tr-esiunea-iunie-2004-iunie-2005-topic-inchis.html)

Gabi 02-07-04 16:50

Hahahahahahaha ! Futem-as in mortii lui de BAAAAAAAAAAC! S-a dus! Azi am luat 10 la sport (:shock:)!!!

Astept sa vad daca iau 5-u' la matematica. In seara asta aflu, ca am o pila mica si buna!

:peace:

Hashish 02-07-04 17:43

Bafta la toti cei cu Bac'ul...

EvlSantoS 02-07-04 17:57

hehe gabi congratulations :) ceva cinste cand dai prin buc ?:P

strengaritza 02-07-04 18:00

gata......sa-mi dati sms uri sa-mi ziceti ce ati facut..pt ca eu sambata seara ma car....vin la voi :P
ce sa zic..inchideti topicul si la anu' il deschideti iar sa ne sustineti,,,la anu o sa fim multi...4 de pe cj....si de aici..s-au mai afirmat.alexius..sii...nu mai stiu :P
na...sa nu uitati de mine..o sa mai vb cu gabi la tel cred...sa veniti la mine..ok? eu mai intru maine poate pe forum si dupaia....dindragasani..nush,....
na....sper ca vi-s draga,,,si sper sa va fie un pic macar dor de mine..la mare nu vin..m-am hotarat..(littles troubles cu \" forumu superor al parintilor\"....ca..fetele nu-s pt curse..bla bla.....mdea...toate la timpu' lor)
va cam salut...siii..mie o sa mi fie dor de voi
je vous tzuque...sii...pa!

BoSsuL3TZ 02-07-04 18:09

sal all! :D :D online again!.. mi-am platit ***u de net... :) acu o sa fiu si eu mai prezent..

Gabi CONGRATZ pentru notele care le-ai luat.. abia astept sa auz de rezultatul final.. in fine ceea ce am auzit si eu este faptul ca la matematica a fost cam greu.. dar cu sigurantza te-ai descurcat .. ;) si eu mi-am dorit nota minima la romana scris.. in rest am avut note destul de maricele.. o fost ceva de genu 7 romana oral, 10 engleza (am reusit sa-i fraieresc :D :D ) 5.10 romana scris, geografie 6,75, literatura universala 9, si sport 9.50 :P dar a fost show la rezistenta.. sa vezi cum picau.. ;) e bine ca la voi s-a scos.. itzi tzin pumnii pana o sa apara rezultatu'...

FElicitari si la ceilaltzi care nu-i prea cunosc.. dar cu sigurantza trec si ei prin aceleasi emotzii! ;) BAFTA ... la beut! :D :D :D :D :D :D

g-spott 03-07-04 02:53

heheheh ... ce emotii frate ca eu aflai de azi ca luai bacu' :) ... Azi pe la orele 17:30 imi zisa mama ca am luat 7,50 la romana scris si 5 la mate ( lucreaza la CCD = Casa Corpului Didactic ) ... la sport chit ca nu stiu nota sunt sigur ca am luat, iar la proba de profil, adica info sunt 100% ca am luat ... asa ca fratilor am intrat si eu in randul lumii :)

Acum astept rezultatele lu' Gabi de la probele scrise ... sa vedem ce a facut la mate, romana si SMT, parca asta era materia lui de profil .. ma rog ... bafta in continuare :)

BoSsuL3TZ 03-07-04 08:16

felicitari spott-ule :D ce bine ca atzi scapat de stres.. ;)

Al3xius 04-07-04 02:51

felicitari ratza

gabi : bafta ! iti tin pumnii ! :wink:

g-spott 04-07-04 11:20

Mersi, mersi BoSsuL3TZ & Al3xius :) ... Eu am scapat dar altii stau cu gheara-n gat pana luni la ora 4 :) ... Oricum bafta la toata lumea .... In special Gabi :lol:

BoSsuL3TZ 04-07-04 13:21

diseara la 12 sigur se vor afisa.. ;) asa a fost intotdeauna..

g-spott 04-07-04 17:40

Am luat bacuuuuuuuu lume cu 7,50 .... si .... ca prin minune ... :) ... desi ii era frica ca nu ia bacu la mate ... Gabi, a luat bacu cu o nota destul de mare 8,03

Gabi 04-07-04 18:26

Asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Sa recapitulam...

Romana oral - 7
Franceza oral - 9
Romana scris - 8,60
Matematica - 6,10
SMT - 6,90
Sport - 10
-------------------------
Total - 8,03

AM LUAT BACUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

BoSsuL3TZ 04-07-04 18:39

BRAVO FRATE!!!

CONGRATZ si la mai mare! ;) :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

COIOTU` JR. 04-07-04 23:01

:( :( :( BAH CE RAU IMI PARE CA LUA GABI BACU`!!!! :( :( :(
:P :P :P :P :P :P :P :P :P GLUMEAMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO MAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO LA TOTZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P
bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv!!!!! :peace:

Al3xius 05-07-04 01:37

bravo ...baieti destepti se vede k sunt vecinii mei :) :) :) :) ...asteptam berile !!! :caffine: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :caffine: :caffine: :drunk: :drunk: :drunk: :headfones :headfones :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning