![]() |
Re:
Quote:
|
nu am nici o harta....oricum lasi si tu un numar de telefon...si acum depinde pe unde vii in buc...nush de unde se vine din bacau...dak vii pe dn1...e exact in drum..pe partea dreapta inainte sa ajungi in bucuresti....dak vii pe autostrada bucuresti pitesti..ar fi o solutie sa o iei pe centura..sau sa intri in buc si de la intrare sa te intalnesti cu icneva si sa vii.nu e greu.....te rezolvam....nu te lasam singur :D
|
Re:
Quote:
|
voi fi si eu prezent..... chiar dak nu cunosc pe nimeni pe forum.....ne cunoastem acolo :peace:
|
intra pe www.prisma.ro si poate te mai lamuresti cumva
|
O sa fie cea mai tare reuniune de pana acum!!!
Voi fii si eu pe acolo!!! |
Re:
Quote:
|
...O sa fim si noi prezenti , ne recunoasteti dupa tricourile cu EVO ...si dBDrag racing !Oricum pe cativa va stiu ...si cred ca si voi p mine .
|
Re:
Quote:
cred k va ieshi ceva .. ceva ... urat de tot ... :) in sensu bun :) woah .. nu trece draq mai rpd luna asta ?! |
Cum se ajunge la prisma
Nici eu nu stiu cum se ajunge akolo dar lasa bai MaTzAnE ca ne descurcam noi ya dog :D 8)
|
nu ca il voi ajuta shi eu deci fiecare va prezenta cate un membru :twisted: :twisted: :twisted:
he he lasand gluma deoparte asteptam cu nerabdare acest eveniment ce sper ca va fi total diferit de restul :) unde totzi pasionatii se vor intalnii sub acelashi acoperis/cer/haion/ :lol: :lol: SANATATE |
intalnirea asta va fi foarte tare. avem si noi ocazia, o data pe an sa ne intalnim. sa ne mai impartasim parerile si ce am facut si ce vom face. o sa fie super. sa speram de ca prindem vreme buna. ne rugam la zeul tuningului.
|
Re: Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a
Quote:
|
numai sa avem cu ce veni. nu cred ca vor fi probleme de orientare. plus ca eu o iau prin bucuresti. fix prin mijloc. ;)
|
Au loc si astia de vreo 16 ani la intalnire?Sau is prea mic?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning