![]() |
Re: Dacia 1310 break - DJ-12-WAY
Quote:
|
Quote:
p.s. legat de trecera ta... tot nu sunt deacord cu ceea ce ai facut tu... o sa postez o poza 2, chit ca m-am tinut sa nu postez poze cu anumite modificari dar deh... ca mai sunt oameni de genu care intreaba...dar ce ai tu acolo?:?::?: si e enervant... ca majoritatea intreaba sa se afle in treaba nu ca ar face ceva pe viitor... dar in fine... tot ce ti-am zis eu in PM o sa intelegi din pozele care sunt postate mai jos:) sper sa-ti fie de ajutor si sa ajungi sa-ti faci si tu o astfel de trecere care este mult mai sigura:) p.s.s. pozele ti-le postez diseara:lol: ca nu le am in calkulatorul la care sunt acum:lol: le am acasa :D asa ca iti postez diseara pozele;) scuze:-P |
ok. Merci pentru ajutor. Astept pozele. Chiar sunt curios :D
---- Au fost schimbate garniturile de la etrieri, a fost montata pompa de benzina, si verificate si reglate (daca era cazul) tot ce a fost umblat pana acum la ea. Nu mai ramane decat de montat motorul + cutia, partea electrica, tzevarae furtune ... si cam atat. |
4 Attachment(s)
si pozele promise:) cu PM primit si pozele astea o sa intelegi ca la mine e mult mai sigur decat la tine.... bafta sper sa-ti fie de ajutor pozele si explicatiile
|
3 Attachment(s)
Merci mult. Apreciez ajutorul tau. O sa fac acest lucru cand o sa schimb discurile cu unele ventilate. Momentan raman asa. Astazi masina a fost tractata pana la un garaj, unde se va monta motorul + cutia.
poze cu diferenta dintr`e barele antiruliu, in realitate cea "noua" pare mai groasa. Maine o sa mai pun cateva poze, nu le am inca. |
Trebuia sa scrii pe Luneta " UNDER CONSTRUCTION "
|
Sau "UNDER DESTRUCTION" ! :lol:
Baftă "Mariane" (:lol:) ! |
sau BUSTED !
|
Quote:
Quote:
Quote:
Avand in vedere ca trebuia sa trec prin semafoare .. sensuri giratorii .. intersectii fara prioritate .. sa zicem si pe langa politie.. fara avaraii , fara nici un semnal luminos , in plina zi , fara frane :lol: am zis totusi sa scriu DEFECT pentru cei din trafic. Under construction, destruction, busted... sunt pt. cei care stiu doar :D |
cine are de vanzare rulment placa de presiune pt reno fuego turbo !?orice informatie este binevenita
|
Quote:
Ma poate ajuta cineva cu -> (citeste mai sus) ? |
Am o urgentza cu etrierii spate. Trebuie schimbate garniturile de la pistonashe. Ce fel de garnituri pot pune ?? Cele de dacie se potrivesc pe etrieri de fuego? :?::?::?::?::?::?:
Am nevoie de un raspuns urgent. :rolleyes2 |
inca nu am aflat.
Nu ma poate ajuta nimeni in acest caz ? :???: Orice informatie e bine venita. :rolleyes2: |
Quote:
|
Merci maestre. Ti`am ascultat sfatul !
Masina creste incet incet ushor ushor, mai sunt de montat urmatoarele : traseul de apa, traseul de ulei aprinderea si alte maruntzisuri. Poze , mai tarziu sa le descarc |
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning