![]() |
Re: Brush Tuning!!!
Quote:
bine bogdnae esti tare |
eu cred ca ala e design deja profesionist
si nu prea ar fi corect sa desenezi masina cu creionul cand tu deja ai poza ei si poti sa lucrezi pe ea\in rest sunt de acord cu tine ca o simpla bara sau mai stiu eu ce nu e chiar brush |
4 Attachment(s)
Brush!!!!!!!!!!
|
si ce daca nu iti ies masinile klumea...uite ce ozn`uri faci :D
|
Quote:
|
Quote:
inca o data, ala e FOTO RETOUCHING. atat. nimic mai mult. |
hai ma ...vi tu si ne strici rpd distractia :D :D
lasa`ne si pe noi sa ne bucuram ...apropo ...o sa ma apuc sa fac un brush exact cum sunt alea postate de tine ..dupa nishte desene de mana :D vedem ce`o ieshi |
2 Attachment(s)
[brush!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
4 Attachment(s)
mah baietzi ...ia sama invatatzi si pe mine unus a fac brush calumea ...ca nush daca asa e bine ...voi ce zicetzi
|
asta nu e brush. e FOTORETOUCHING.
mai baezi, eu nu imi bat capul degeaba cu voi. DAR: 1. e pacat sa nu invatati terminologia corect, ca va faceti de cacao. 2. e pacat sa credeti ca faceti ceva, cand de fapt, datorita lipsei de informatie, faceti cu totul altceva. 3. brush reprezinta "pictura" de la zero. 4. e pacat ca apar noi si noi useri pe forum care sunt indusi in eroare de posturi si topicuri gen "brush tuning" care de fapt e altceva, incep si ei sa faca si - inevitabil - incep sa se laude ca ei fac brush... revenind, nu-mi place sa cred ca-mi bat capul degeaba cu voi. una e manipulearea si alta e sfatul dezinteresat, pentru imbunatatire si atingerea nivelelor cat mai mari si mai profesionale. chiar daca o faceti din placere, aratati ca o faceti din placere. placerea si pasiunea nu e neaparat egala cu lipsa de informatii, lipsa de termeni, lipsa de interes. talentul vi-l judeca altii ;) |
Ok , topart , eu unu' am inteles mesajul tau inca de la primul post! Pt ca esti moderator , schimba tu titlul acestui Thread si fa-l cum crezi tu k ar trebui sa fie ( de preferat Brushed Body Kits ) cred k ar fi cel mai indicat ;) !
|
Quote:
PS: nu am drept de moderator aici + nu imi place sa cenzurez sau sa schimb dupa bunul plac subiectiv ;) sa faca asta cei care sunt moderatori aici si care ar trebui sa aibe notiunile elementare ale tuning-ului, design-ului, styling-ului, programelor de manipuleare imagini 2d, programelor 3d, desenului de mana, etc. ... |
ma topart ... si eu am prins ideia de la inceput... cum mi-a iesit opelu ala spedster???
abia ala e brush... nu?:) |
Quote:
ajutoru tau este binevenit ... dar cu masura, nu trece la jigniri te rog |
Quote:
nu zic bine ca un moderator ar trebui sa aibe notiunile de baza privind design, styling, comenzi de baza ale programelor de manipuleare 2d si 3d, desen de mana, etc. ? gresesc eu cu ceva cand zic asta ?!? e titlu mare de tot: Tuning Design - Virtual Tuning !!! de ce te simti ofensat baiete si ma acuzi ca privesc de sus ? in privinta titlului, pune PHOTO RETOUCHING BODYKITS & ACCESORIES. asta e propunerea mea. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning