![]() |
Re: Citroën C3 mic si negru :)
o studiai asta seara de aproape:evil::evil:
|
1 Attachment(s)
Un mic VT de la domnul aiurica, mie imi place foarte mult, poate cand o sa am inca o masinuta o sa primeasca buburuza o schimbare asa mai radicala ;).
|
Legat de vopsirea emblemei... nu ar fi nustiu ce... daca ai fi la Deva eu te-as ajuta sa o faci...
Bafta in toate si asfalt uscat! ;) |
Julyo merci mult, poate ne auzim pe duminica, daca e iti fac o vizita la Brad ;), sa vad cum ajung si eu pe acasa, cum stau cu timpu si asa, si cum o sa ai si tu timp evident :-P.
|
Ooo... Duminica sar putea sa fiu la job... Citroen are porti deschise, o sa se dea ceva discounturi ceva mai mari la anumite modele... inca nu e nimica oficial! Oricum cu cea mai mare placere te astept!
|
Quote:
uite inca o varianta de la ghetto de bad boy https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1155035485 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1154722032 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1155033804 acum partea nasoala la prelungirea din aripa, este ca daca vrei sa scoti farul o sa te chinui putin. |
Merci Julyo, vedem cum e si cu timpu. Radule la pozele alea ma uit tot timpu cand vreau sa vad un citro frumos;), problema e cum vorbeam si cu aiurica, la farurile cu AE semnalizarea e sus, si trebuie modificate, e mai complicat... Oricum in momentul asta e pauza .
|
Ca să te liniştesc şi eu:D...
Maşinuţa ta arată bine de tot şi grila aia nu arată rău deloc. Mai nasol este că totuşi ai investit speranţe, încredere şi cel mai important...bani. Dar lasă...:) Eu zic că arată super bine! Nu se poate să le ai pe toate perfecte:)...eu m-am obişnuit cu gândul ăsta. Faza este să nu fie prea evidente mici imperfecţiuni. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mai pun si eu 3 poze cu masinuta, nu am multe poze cu ea asa echipata de vara ;)
|
In ultimul timp am un noroc fantastic... am reusit sa raman fara cheia cu telecomanda (s-a rupt in 2...acum astept una replacement ca la Citroen e 400ron) si daca nu era deajuns, am mai avut o surpriza "placuta", ieri cand am venit la Timisoara pe drumurile patriei extrem de line am pierdut capul de toba... si era prins cu ditamai colierul strans cu 2 piulite(adevarul e ca una in stanga si una in dreapta nu 2 pe fiecare parte cum trebuia :x ) ... minunat, alti bani alta distractie. Daca mai iau altul cred ca am sa ii dau doua puncte de sudura.
|
Nu stiam ca poate arata asa bine un C3!
Pacat de intamplarile tale... |
Merci, ma bucur ca iti place, din pacate asta e mai sunt si perioade mai putin bune ;).
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning