Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/136018-dacia-1300-prima-mea-masina-planuri-mari.html)

Alex_19Mig 11-09-09 22:17

Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!

As vrea sa stiu si eu cat a costat cutia de insonorizant si din ce magazin de profil a fost cumparat.
Bafta cu dacia!
Eu in locul tau as faceo galbena si dungi alte cum are NIG.

Mandeologul 11-09-09 23:32

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 2631975)
As vrea sa stiu si eu cat a costat cutia de insonorizant si din ce magazin de profil a fost cumparat.
Bafta cu dacia!
Eu in locul tau as faceo galbena si dungi alte cum are NIG.

Pai cutia a fost 18 lei si am luato dintrun magazin de Piese Auto Dacia, din oras. Trebuie vreo 2 3 cutii, daca vrei sa faci treaba buna, adica sa ai un strat cat de cat consistent. PS am intins cu pensula, pentru ca pistolul special ma costa 75 de ron.

Nu stiti cumva cine are stopuri spate nichelate? in genul lui nig? nu gasesc niciunde....

BlueAngel 12-09-09 09:22

Stopuri frantuzesti poate..poate ai noroc sa gasesti pe la remat pe undeva.Sau vb cu bogdan (nig)

andi_cimpean 12-09-09 22:06

sau iti faci tu stopurile;)...o banda arginite, lipita pe margini.

b08ygs 12-09-09 22:48

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2634038)
sau iti faci tu stopurile;)...o banda arginite, lipita pe margini.

nu se compara cu originilalul ori cat ai vrea sa te minti... difera culorile, un pic de tot forma lui, finisajul.... e alta mancare de peste alea frantujesti:-P
mai bine cauta sa-ti cumperi....

Alex_19Mig 12-09-09 22:52

Poate te pot ajuta eu ,dar sincer sa fiu nustiu cand o sa dau o fuga la dezmembraru ala.
Cel mai repede luna viitoare in 15:(.
Daca e ceva ma anunti si ma uit pe acolo.

Mandeologul 12-09-09 23:46

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 2634119)
Poate te pot ajuta eu ,dar sincer sa fiu nustiu cand o sa dau o fuga la dezmembraru ala.
Cel mai repede luna viitoare in 15:(.
Daca e ceva ma anunti si ma uit pe acolo.

Ar fi frumos, dar nui nicio graba. Sa ma anunti daca nu uiti cand mergi. Thanks

Mandeologul 13-09-09 15:26

Deci, vreau sa o cobor. Imi spuneti ce arcuri ar merge, fara sa fie taiate? Am inteles ca se potrivesc unele si la dacie...

BlueAngel 13-09-09 15:40

daca gasesti de nova daca nu de fuego dar trebuiesc taiate....sau de dacie normale dar taiate si neeaparat amortizoare intarite ;)

valitataye 13-09-09 20:04

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 2635653)
daca gasesti de nova daca nu de fuego dar trebuiesc taiate....sau de dacie normale dar taiate si neeaparat amortizoare intarite ;)

dar daca nu intaresti amortizoarele nu le distrugi cu timpul?:rolleyes2

b08ygs 13-09-09 21:43

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 2636283)
dar daca nu intaresti amortizoarele nu le distrugi cu timpul?:rolleyes2

se fac muci.... ca nu mai lucreaza in parametri normali.... cand o sa fie lasta, amortizoarele o sa stea in "acctiune" si cu timpul din cauza presiunii o sa ajunga sa curga si nu or sa mai fie bune....

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 2635598)
Deci, vreau sa o cobor. Imi spuneti ce arcuri ar merge, fara sa fie taiate? Am inteles ca se potrivesc unele si la dacie...

merg perfect alea de nova spate, dar nu recomand:) sunt niste arcuri scurte si foarte rigide si sunt destinate mai mult pt curse nu pentru mers normal prin oras sau alte drumuri de genu

recomand cu caldura un intarit de amortizoare si arcuri normale taiate:) e mai bine asa:)

Mandeologul 14-09-09 00:43

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2636625)
se fac muci.... ca nu mai lucreaza in parametri normali.... cand o sa fie lasta, amortizoarele o sa stea in "acctiune" si cu timpul din cauza presiunii o sa ajunga sa curga si nu or sa mai fie bune....

merg perfect alea de nova spate, dar nu recomand:) sunt niste arcuri scurte si foarte rigide si sunt destinate mai mult pt curse nu pentru mers normal prin oras sau alte drumuri de genu

recomand cu caldura un intarit de amortizoare si arcuri normale taiate:) e mai bine asa:)

deci sunt prea tari... hm... naspa:rolleyes2... oricum un lucru e clar, E DE MUNCA cu o masina, dar sper sa ajunga cum imi doresc.

tmkrf 14-09-09 01:02

pe spate iti merg arcuri de break taiata un pic ... bafta cu proiectu si multa sanatate

Mandeologul 14-09-09 09:40

Aveti vreo poza cu un arc taiat? Mar ajuta mult... Azi e sarbatoare, deci in numele religiei, nu se lucreaza la batranica.

b08ygs 14-09-09 19:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 2637636)
Aveti vreo poza cu un arc taiat? Mar ajuta mult... Azi e sarbatoare, deci in numele religiei, nu se lucreaza la batranica.

ce taie bolidul acolo inseamna exact 2 spire:) observa ca taie in dreptul spirei din capat:) daca era sa taie 1 spira jumate taia exact opus unde taie acum in poza:) sper sa intelegi

All times are GMT +2. The time now is 01:05.

- Copyright 2026 4Tuning