![]() |
am pierdut ceva?
salutare baieti,cum a fost azi la prisma? imi pare rau ca nu am putut sa vin :( am pierdut ceva frumos?
|
Hey how nice :) you can see my work place ( zapp)
In other way congrats. you went great today I'we heard from Stelios that you ( and him) are interested in other kind of races :lol: |
Thanks :) I was also amazed, that I did it good. I thought I will of last.
About the other thing ... I'm open for every kind of racing, whenever, whaterver 8) I've got petrol in my vains :lol: btw Are there going to be any more pictures ? Maybe films ? If yes, then on what site ? |
I have 45 minutes of film on my camera. i hope that in a day or two to be reay and to put them on my site. See below the site :)
|
Sweet :) Waiting 4 it.
I'm looking through your site right now. Stelios also videotaped something, but it's short and he doesn't have a cable to connect it to PC. So waitn for ur's. c ya, |
what type of cable? maby i can be any help ....
|
Salutare !!!
A fost frumos azi, mi-e mi sa parut mai frumos ca la Romexpo, in plus a fost si mai multa lume si mai multe masini. Pacat pentru NSL care pentru spectacol si-a omorat masina, voi ziceti ca doar vasu de expansiune, dar va zic eu ca are si altceva, poate chiar sa isi fi si calat motoru. Cea mai tare masina de data asta mi s-a parut WRC-ul care era super facut (avea cromate chiar si butoanele de inhidere) , in plus ca a facut si niste cerculete super. La comice am pus executia Ford-ului.(a si lovit-o) :))) Bafta !!! |
Welcome!
Zetemte - welcome!!! Next event is on 22nov. (more details here on forum)
Very glad u liked it! We talked a little at the finnish. See ya next time! + I talked also with a student from Chisinau. He ownes a Jeep(some kind) and a Mercedes S600(wow!). He said that he will come too next time. :) p.s. thank you 4 the pictures! |
Prisma better than Romexpo
Bai!!! A fost super de data asta. Si DA, a fost MAI BINE ca la Romexpo!!! Inclusiv vremea+mai multa lume.
E clar k pot fi \"un pic\" subiectiv dar AM CASTIGAT LA \"B\". YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! !!!!!!!!! Ma scuzati dar nu m-am putut abtine. De bucurie m-am si registrat!!! Nu va zic ce bine ma simt. La liniute in Vitan m-am dat bine la \"C\" am luat \"cred\" locul 4, la Romexpo am luat pe bune locul 4 (1,2,3 - Way(Astra Bertone, Dacia(Sebi), Subaru STi) iar acum locul 1. Sunt super fericit, intelegeti-ma! |
Golf 2 rulez!
Pacat k nu ati vazut ceva misto:
Cand am plecat de-acolo (Prisma) am plecat in coloana 5 golf 2-uri cu faruri aprinse+muzica=meniu complet. Sa vedeti cum se bagau printre si se uneau cateva sute de metri mai incolo. La un moment dat, dupa Arcul de Triumf o luasem un pic inainte si am lasat-o mai moale; cand m-am uitat in retrovizoare m-am speriat de nu mai stiam pe unde sa ma feresc de cum veneau 4 masini cu farurile aprinse. (scuze daca va plictisesc-sariti mesajul k mai am putin) Pe Kiseleff la rond (alveola) unde baga radarul(Restaurantul Doina) ne-am aliniat toti pe stanga. (a mai ajuns un Golf - eram 6 (sase) aliniati la milimetru). Am facut poze cu capotele ridicate/lasate cu soferi/fara soferi cu grupul, cu hayoane ridicate/fara. Am pus toti muzica sa vedem care ce are. Se asezasera oamenii din parc pe bordura si se uitau la noi. Au trecut mai multi claxonand (Astra alb, Sebi & more) apropos- ce a patit Astra alb k era oprit la Victoriei de militie dar avea capota ridicata-doar nu l-o fi cautat de motor or smth... Apoi am plecat si ne-am despartit la Universitate cu promisiunea k sa mergem impreuna la munte sa bem o ciorba. Marfa, nu??? (daca vreti poze cred ca se rezolva) Almost forgot - s-a si filmat pe drum din masina. Dak mai are cineva Golf sa ne \"unim\" ;) k cica sa si facem un site Golf. Bafta! A fost un week-end super! (si cand ma gandesc cum era sa vin cu autobuzul sau chiar si cand am ajuns cu masina era sa nu particip - LOCUL 1 |
cand si unde va alea loc urmatoare cursa?
|
deci...
pana la urma se pare ca a fost mishto la prisma.... b99sha baga pozele alea sa le vedem shi noi.... welcome zetemte bulgarii nu au ami venit? |
Parerea mea a fost ca organizarea a fost deficitara (nu stiu cum a fost la Romexpo, da aici daca nu mergeam cu cineva in masina o beleam rau pe traseu). Absolut nimeni nu ne-a aratat traseul ci mergeam dupa cel din fata la recunoastere care era la fel de dezorientat ca si mine.
Bogdan cu Hyundaiu nu a fost de loc de *** cum zice lumea, dar fiindca habar nu avea traseul, pentru ca nu ni-l aratase nimeni, ce putea altceva sa faca? Asfaltul a fost catastrofic si multi nu s-au dat pentru ca tineau la cauciucuri si articulatii. Da, a fost frumos pana la urma, dar pacat de cei ce si-au facut praf masinile degeaba: Florian (nici nu e masina lui dupa cate stiu), Florin (DOD), Fordu Cortina, Astra (spoileru) etc |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning