![]() |
Re: Vrei sa fii sofer si nu gasesti cartea cu intrebari? Intra pe site-ul DRPCIV
bun asta :) peste 6 luni dau si eu :P
|
Re: Vrei sa fii sofer si nu gasesti cartea cu intrebari? Intra pe site-ul DRPCIV
interesant... post-ul asta ajuta f mult..parerea mea
|
Foarte bun topicul.Multi n-ar fi aflat de existenta acestor chestionare daca nu ar fi fost topicul asta.
Problema este ca se cam repeta intrebarile.Ar fi bine sa nu se mai repete pentru a ne intalni cu majoritatea intrebarilor. |
ideea e ca nu sunt toate intrebarile in simulatoru ala, eu nu am intalnit nici o intrebare care mi-a picat la pipera cand am dat si cred ca l-am facut de 100 de ori
|
Si eu trebuie sa dau sala peste o saptamana , am facut chestionare de la national , si sincer astea de pe net mi se par mult mai usoare decat cele din carte ... am facut cam 20 de chestionare de pe net si o singura data am fost respins , sunt foarte multe intrebari care se repeta nu as crede ca sunt 3800 de intrebari cum au declarat
|
Quote:
|
Pai asta spuneam si eu sp1ky , pe net fac numai 25-26 de puncte ... sunt prea banale ... iti dai seama ca ma astept sa fie ceva mult mai greu la pipera
|
1 Attachment(s)
Inca o eroare in simulatorul de examen ...
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1249375942 Normal autoturismul galben cum este incadrat pe banda 3 , este obligat sa vireze la stanga. Nu? Semaforul arata verde pentru cei care vireaza la stanga, logic el ar trebuii sa traverseze. |
cred ca prin a traversa se intelege a trece de partea cealalta a intersectiei , adica a-si continua drumul inainte ..... el daca face stanga nu traverseaza ... ci schimba directia ..cam asa cred ca au gandit-o , oricum , cu capcana intrebarea asta :)
|
raspunsul corect este niciunul ... dar nu au fost atenti la detalii cand au trantit intrebarea
|
chiar aveam nevoie de chestionare
|
chestionare ca si chestionare. nu zic ca e o idee rea. chiar e ok.
dar legislatie mai face/citeste careva ? ca toata lumea se omoara sa faca chestionare in prostie dar cu legislatia mai putin. |
Sunt singurul care in momentul in care dau incepere examen apare Respins ?
|
te-a mirosit direct , nici nu mai are rost sa incepi ca oricum pici :))))))
joke:) |
:lol::lol:Stiam ca va spune cineva chestia asta.Acum merge.Atunci bagasera examenul si in EN FR Maghiara.
Acum este doar in Romana si merge :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning