![]() |
Re: Machetele mele - Alex230
ai dreptate sa stii...acum m-am uitat mai atent si ai dreptate.....eu te felicit pentru cele 2 si bafta in continuare la colectionat;)
|
Mersi. :) Urmeaza sa intre in colectie ,spre sf. saptamanii ,cel tarziu lunea viitoare un 996 Turbo AutoArt performance.
|
mersi ma gandeam eu ca nu e de pe aici.....cand oara o sa ajunga si la noi astea ???
|
Posibil anul viitor sa apara.
|
nu te-ai abtinut, ai luat si autoart. acum ceva vreme erai multumit si cu asta welly
|
L-am luat de mult Bogdan :)
Oricum luam si un AA ,il vroiam pe verde/negru dar cand dealer edition-ul era doar cu 10 euro mai scump ca un welly ,cum sa nu il iei? E chilipir. |
Da ai avut noroc, doar cu 10 euro mai ieftin ca un Welly, merita complet AutoArt la pret de Welly. Felicitari :D Astept sa mai prezinti machete superbe. bafta
|
Mai e valabila prezentarea modelelor la cerere? :D
Porsche Carrera GT se poate? |
Este ,doar ca trebuie sa ii fac poze...momentan e doar un Maisto ,urmeaza AA-ul ,doar sa apara varianta noua (black with black interior) :)
|
Ok, astept, mersi :)
|
14 Attachment(s)
Nu am apucat sa pozez machete ,dar va arat ceva mai vechi.
O macheta care a suferit cateva modificari (sper eu in bine). E vb. despre 911 2.7 Carrera RS 1973 - Universal Hobbies. Macheta nu straluceste ,nu trece de standardul bburago/maisto dar imi place foarte mult si din pacate (pana vine AA cu varianta lor de Carrera RS '73) UH sunt singurii care o produc. Initial avea un livery foarte urat ,am luat-o asa deoarece nu am mai gasit-o in varianta simpla. Modificarile au constat in: Eliminarea liveri-ului. Jantele vopsite. Detaliat motor, semnalizari si stopuri. Classicul stripe Carrera RS. Interior mochetat. (desi nu prea se vede deoarece mocheta e neagra iar interiorul tot negru). Ar mai fi cateva de facut la ea ,cum ar fi inlocuirea cauciucurilor (chiar a jantelor) care sunt cam mari. |
Frumos!
Cel mai pur Porsche,dupa parerea mea. ;) |
m-am uitat peste toate machetele tale prezentate, superbe, imi place ca strangi doar ceva anume se vede ca ai o pasiune pt porsche, bravo.
|
A iesit super tare machetuta , mult mai bine fara stickere :D
|
arata super bine.....cum i-ai facut alea in parti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning