![]() |
Re: Primele detalii oficiale despre Ferrari 458 Italia, succesorul lui F430
Quote:
Ce dileme de amatori aveti si voi :shock: NORMAL ca va avea soft-top, pur si simplu nu este loc din cauza motorului pentru hardtop !!!!!! Sau inca nu v-ati prins ca masina asta are motorul amplasat central (SPRE DEOSEBIRE de california) ????? |
Best. Car. Ever.
Motorul ala e fenomenal, si mai e si economic pe de-asupra (in comparatie cu precedentul cel putin :D) Iar designul conceput de pininfarina este de-a dreptul spectaculos, spre deosebire de cel al lui california care in continuare mi se pare ORIBIL (cel putin privita din spate masina aia e sub orice critica). Nu stiu de ce dar prevad o ieftinire drastica a modelelor lamborghini. Nu pot concura de la egal la egal cu asa ceva, nu au cum. Si nu ma refer neaparat la design, pentru ca nici lambo nu sta rau la acest capitol, insa dpdv tehnic, este cu o generatie in urma. Ganditi-va ca ei inca n-au auzit de transmisie cu dublu ambreiaj, si vezi intelege la ce ma refer. De fapt LP560 nu este nimic altceva decat un face-lift al lui Gallardo (foloseste acelasi sasiu, aceiasi transmisie, etc), si nimic mai mult, pe cand acesta este un model cu totul nou. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Superba!!!!!si cat de originala e evacuarea......;) Bravo Ferrari!
|
am votat galben
se vede sooper dar cam mic filmuletzul din primul post :-P |
superb design, in sfarsit pot spune cu tot sufletul ca mi place noul Ferrari, iar motorul promite sa fie o bijuterie.
|
1 Attachment(s)
spy shots
|
<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/DcXpYHmHGyx" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
|
nu-s fan ferrari dar masina asta arata bestial.
|
hai sa nu o mai lungim cu fel si fel de editii si variante a aceleiasi masini realizata in photoshop in fel si fel de culori....:) sa asteptam ceva palpabil.
|
Cand vedem asa ceva pe strazi ? :)) Raspuns : NICIODATA !
|
Ferrari nu am vazut.....dar am vazut acum 2 ani knd veneam din italia pe Autostrada un seria 5 de asta nou..... oprit de un Lamborghini...omg ce viteza avea ala de au trimis dupa el un Lambo??:-??
|
Frumoasa!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:47. |
- Copyright 2026 4Tuning