![]() |
Re: DB_02_JEO
5 Attachment(s)
Hai sa mai pun si eu cateva poze ca nu am mai postat nimic de ceva vreme...:D.Am schimbat ambele semidubluri,masca fata,aripa dreapta,capota,rulmenti fata+spate,fuzeta dreapta,pivoti superiori-inferiori,bucsi bascule inferioare si superioare,caseta directie,janta pe partea dreapta fata,grila radiator,far dreapta,semnalizare dreapta,bara+armatura fata,vas expansiune,radiator...si traversa pe care sta,pompa frana+tulumba servo,etrieri+furtune+placute+saboti spate,placa presiune+disc+rulment+volanta de 200:D aaaaa si antifonat:lol:pfffffffffffffffffffffffff :lol:Acum urmeaza pregatirile pentru vopsire...dar sa vina caldura mai repede:D
|
.....
|
DB_02_JEO
Vand magazie Kenwood 10 cduri pret 50lei,statie auto micuta 2x100 pret 40lei,dvd auto Valor care citeste si mp3..nou cu tipla pe ecran pret 100lei:DPRETURI DE CRIZA
|
ia pune o poza cu dvd-u
|
Quote:
|
DB_02_JEO
10 Attachment(s)
poze....
|
4 Attachment(s)
poze noi:D
|
nu prea a reusit ceea ce am vrut sa fac dar totusi....Masina este la vopsit acum
|
Vanduta azi:sad:dar caut alta....cine vine cu oferte?:D
|
Salut.Iti dau un mic sfat sper sa nu te superi pe mine, daca tot bagi bani intr-o masina tine-o pentru tine, nu o mai vinde,ca altfel nu faci nici o afacere.
|
De vanzare un set deosebit de fete de usi pentru dacia 1310...:Dsunt ale celui care ofera un pret acceptabil:D
|
DB_02_JEO
6 Attachment(s)
Noua masinutza:D.....
|
DB_02_JEO
maine voi pune alte poze..cu ce am mesterit la ea...acum este fff low,schimbat pod pedalier,antifonat,curatat interiorul si motorul...astept pareri..dar si sfaturi:D
|
Quote:
P.S: Trimite-mi si mie numarul tau de telefon prin p.m te rog. |
DB_02_JEO
da este la unu de la tine din Racari...:sad:imi pare rau de ea dar dupa ultimul accident roata standa fata aproape imi atingea in stalp...:sad:Lasa si mie un PM cu ce tre sa fac pt a o trece pe DB...si cat costa:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning