![]() |
Re: Bugatti Veyron versus Nissan GT-R
duelul nu prea e egal, pt ca bugatti-ul nu prea se poate compara cu ceva. mai spuneti o masina care pleaca cu 1001 cai din fabrica:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
avem noi siguranta ca aia este adevarata acceleratie a veyronu-lui?ai tu certitudinea asta?de unde stii tu ca la top gear primii metrii au fost lentii.uiti ca acolo este comparat cu f1 si un cu o dacie sau un cielo?si f1 are acceleratie stai tu linistit.....si legat de faza cu ce-a mai rapida masina de serie din lume...bla bla.cauta pe youtube " fastest street legal car in the world.sa vezi atunci masina din 70...si cat o fii ea facuta.si DA omu merge in fiecare zi cu ea la servici.ba chiar m-ai mult.o singura persoana a reusit cu multi ani in urma sa faca masinuta aia care bate si acum veyron-ul.iti dai seama?1 SINGUR OM.nu "enspe" mii de ingineri si tot felu de oameni care lucreaza pt VAG.mi-ar fii jena.singurul inconvenient este ca nu are mult laudatul tau "interior luxos la 407km/h" si cum mai zisesi si tu chestia cu frumusetea e subiectiva.fiecarei persoane ii place ceva.oricum...imi vine sa rad....veyron-ul a fost facut sa fie cel mai rapid in linie dreapta...si totusi nu este....veyron-ul a fost facut sa exprime luxul absolut si totusi nu-l exprima.atunci ce e veyron-ul daca nu un alt show off car?cu ce e mai prejos o masina tunata decat un veyron?a...ca nu rezista in timp...ma intreb totusi oare veyron-ul cat o rezista in timp?sa ne arati si noua primul veyron cu ...sa zicem 50.000 km daca tot zici ca e fiabila.tu nu zici nimic.pentru simplul fapt ca nu stii nimic. |
Ştiţi foarte bine că nu e normal să vă jigniţi, nu e maidan, e vorba de cei 7 ani de-acasă. Presupunând că nu îi aveţi, există un regulament destul de simplu care descrie fiecare din conditiile în care puteţi posta normal.
Dacă alegeti să îl ignoraţi, indiferent că e vorba de teremni folosiţi, de modul de scriere sau de motivaţia postărilor (mai degrabă de lipsa ei), vă asumaţi şi penalizările aferente. |
Quote:
Daca s-a ajuns la comparatii stoc vs modificat nu este bine. Nu comparam mere cu pere. Si da te-ai prins, o masina modificata la extrem nu o sa fie la fel de fiabil ca Veyron si motorul ala cu jdemii de PSI o sa fie mai greu de utilizat in regim de oras. Chiar crezi ca e floare la ureche sa faci o cutie sa reziste la toata puterea aia si sa mai si tina ? Daca era asa clar nu era nevoie de jdemii de ingineri si bugete incredibil de mari pentru asta si o facea orice ciumpalac. Veyron nu a fost facut sa exprime luxul absolut ca nu e limuzina. A fost facut sa fie extrem de rapid, in linie dreapta sau unde vrei tu. Si intamplarea face sa fie, chiar cel mai rapid in linie dreapta (407.5 km/h este limitat electronic, la fel si puterea maxima a motorului). Daca punem la socoteala ca nu ai impresia ca se dezintegreaza la viteza aia din spusele celor care au mers cu el, ai tot confortul pentru un supercar eu zic ca este o realizare. Daca tu nu o vezi asa atunci absolut nicio alta masina nu este o realizare. Si bineinteles ca este un show off car, la ce te gandeai ca serveste o masina vanduta mai ieftin decat costurile de fabricatie ? De marketing ai auzit ? Daca nici asta nu te multumeste (auzi ca nu exprima luxul absolut si ca nu este cea mai rapida in linie dreapta) inseamna ca F1 si altele sunt coji absolute fata de el fiind mai lente in linie dreapta si mai putin luxoase...sau cum ? Quote:
|
Quote:
tinand cot de diferentele absolut enorme intre masini,si faptul ca veyron are timpi similiari cu gt-r,cine zici ca ar castiga intr-un duel?eu zic ca 9 din 10 show-uri ar da drept castigator gt-r si al zecelea l-ar declara castigator pe veyron pt exclusivismul care ti-l ofera.cand compari 2 masini nu compari doar top speed.sunt fel si fel de factorii de care se tine cont.sau nu stiai asta?si gt-r reuste sa aiba performante similare cu veyron-ul cu 10% din costul total al veyron-ului.... ultimul meu post catre tine.nu am chef de cearta cu unu de-al meu :) o seara buna |
cu toate ca pe multi dintre noi ne enerveaza pretul unui bugatti si asta ne face sa spunem tot felu de chestii nasoale despre el,trebuie totusi sa recunoastem ca este o masina incredibila din toate punctele de vedere. Am vazut mai sus ca cineva zicea de koenigsegg si de pagani...sunt intr-adevar tot niste supercaruri dar care nu ajung chiar la performanetele lui bugatti. Am decis sa va dau niste date tehnice despre ele sa va lamuriti: cel mai puternic model PAGANI ZONDA este CINQUE:motor aspirat-V12 de 7291 cmc,498,9 kw/678cp,un cuplu de 780 Nm. Performante:0-100 km/h in 3,4 sec...top speed 217 mph/350 km/h.
cel mai puternic KOENIGSEGG este CCXR Editon,o masina intr-adevar impresionanta,din putin au scos mult....motor:destul de mic-V8 de 5000 cmc,supraalimentat,748,7 Kw/1018 cp,un cuplu de 1060 Nm. Performante:0-100 km/h in 2,9 sec,top speed 259 mph/417 km/h. BUGATTI VEYRON:cel mai puternic model a fost lansat de curand,la aniversarea de 100 de ani bugatti....motor:un W16 de 8000cmc,1350 cp...Performante:0-100 km/h in 2,2 sec,top speed 425km/h!!! Am ales cele mai puternice modele de la cele 3 firme si va las pe voi sa concluzionati!!!! |
Quote:
La faza cu stoc iar nu ai dreptate. Veyron a primit tot ce se putea mai bun dar nu sunt impinse la limita ca la masinile modificate. In plus este o mare diferenta intre ceva stoc facut sa dureze si care trebuie sa respecte anumite norme de poluare si multe altele si ceva impinsa la limita, fara catalizator si restrictii de genu'. Daca tie ti se pare la fel atunci e ok. Plus ca la Veyron nu vezi 2.5-3 bari in turbo ca sa scoata 1000 CP din 3 litri si sa fie utilizabil doar in linie dreapta, cu un turbo lag cat casa. Sunt multe de spus aici dar vad ca nu are rost. In plus GTR nu are nici pe departe performante similare cu Veyron. Poate pe circuit insa in linie dreapta dupa cum vezi sunt in cu totul si cu totul alte clase, diferenta este astronomica. 0-300 pentru GTR = 50+ secunde. La veyron este 18. Masini rapide pe circuit sunt cu sutele, Porsche, GTR, Ferrari, Lambo si multe altele. Dar masini cu performantele Veyron, putere, acceleratie imbinate cu lux nu mai exista. Este unica. Cred ca este destul de clar care este mai greu de facut, dovada si costurile de fabricatie, cercetare. Toti ar vrea asa ceva dar din pacate pentru ei nu au bani si nici ingineri pentru asa ceva si raman in pluton cu lupa aia idiotica pentru fiecare 0.1 sec pe circuit, timp pe care nici Papa de la Roma nu il observa si 99% din soferi nu sunt in stare nici sa se apropie de limita masinilor pe circuit si ei scot cu totul alte rezultate decat alea 'declarate' de cine stie ce pilot de teste. |
super tare nissanu:shock: dar .... n-are rost :D
|
Quote:
|
Dupa atatea explicatii referitoare la cursa aia tu tot o mai aduci in discutie si aberezi referitor la ea ? In plus diferenta aia chiar isi face simtita prezenta.
Veyron e mai rapid 0-100, 0-200, 0-300, 1/4 mile, 1 mile, V Max mai mare. Nu ti se pare prezenta ? Si asta in conditiile in care raportul KG/CP este MAI BUN la F1 fiind aproape la jumatate de grea si practic aia nu are interior. Asa ca ar trebui sa fii multumit cu performanta fata de F1, asta daca s-ar da tot ce se poate din Veyron nu o plecare de aia alandala. Film cu ce poate el ti-am aratat, daca nu il poti intelege atunci e clar ca nu ai ce discuta aici. In plus asa zisa persoana care nu este impresionata de Veyron sunt curios ce o impresioneaza daca nici cea mai rapida masina din lume nu o face. BMW scoate 100 cp/litru din aspirat la motoare de 4/5000 CMC asta la 8000+ RPM. Veyron are RPM max 7000 si puterea maxima e mult mai jos si tu spui ca ar fi scos 9000 CP din 8000 CMC fara turbo. Imi place cum gandesti, mai ales ca e mult mai usor sa scoti 100cp/litru la motoare mici decat la alea mari, nu e prea greu sa realizezi asta. PS: Inainte sa mai spui ca pana la nu stiu ce viteza Veyron sta in spate uita-te pe specificatiile tehnice pentru timpul 0-200. HINT* => 0-300 F1 are in jur de 8 secunde mai mult ca Veyron. Da, 8 secunde. CU niste matematica elementara daca ai chef sa afli cam cata distanta inseamna 8 secunde la viteza aia afli ca este colosal. Si tu ma iei cu filmul ala la Top Gear :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
bah da lasati vrajelile astea cu nissan de 1300cp si supra si toate alea...da is tari ....dar cat rezista? la 2-3 liniute schimba motoru, bugatiul e facut sa reziste si nu poti sa il bagi in clasa cu alte masini e mult prea deosebit si mai ales E STOCK !!!!!!!! ce ar fi sa modificam si motorul ala HA????
FA UN CALCUL!!! si nu am nimik personal cu cei care cred ca puterea e totul ...numa caaaa.....NU E ASA , mai conteaza si cum o pui pe asfalt :lol: |
Quote:
bmw 123 cati cai putere scoate?din cati cm3 .te rog lumineaza-ne daca tot zici ca scoate doar din 4-5000 de cm3 puteri de peste 100 cp/litru |
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning