![]() |
Re: PH 31 PIK
pai si care ar putea fii consecintele??
in caz ca ar fii vreo tija stramba ar putea fii ceva grav??? la automat nu i-am mai dat ca imi era sa nu stramb ceva prin motor |
nu este grav ptr ca trb date toate jos...si verificate..daca sunt strambe se cumpara..altele..apoi se regleaza culbutori..neaparat repari pompa benzina si schimbi uleiul si filtrul...iar daca dupa asta tot face urat trb verificat mai jos...
|
3 Attachment(s)
adica mai jos???da si mie idul tau de mess si vb acolo....daca nu posteaza aici.... mai jos adica pistoane segmenti si restu????precizez ca motorul este frantuzesc adica toate piesele care le are in el sunt frantuzesti.... are vreo importanta????acu vreo cativa ani de zile am facut un RK la motor si am baga numai piese frantuzesti pistoane segmenti biele si toate cele...oricum ma bucur ca m-ai mai linistit ca nu poate fii ceva grav.....ca ma de gand sa o fac ca nu vreau sa o dau...adica e a 2-a dragoste dupa nevasta mea :oops: am mai luat si eu la ea ceasurile ...ca am CN1....o poza 2-3... :D
|
ti-am vazut astazi masina..am studiat-o in detaliu ..arata f bine...ce ai mai facut cu motorull??
|
inca nu m-am apucat de el.....masina nush cate de bine ti sa parut tie ca arata in schimb necesita urgent o vopsea dar cand o sa am bani......
|
5 Attachment(s)
weekendul asta am fost la tara si cum acolo am garaj am incercat sa ma ocup un pic si de masinutza mea......adica pentru ea....am reconditionat un capac de culbutori deoarece cel de pe masina este un pic stramb din cauza mini-exploziei......am facut cateva poze si la motor desfacut in starea in care este acum deoarece nu am nici timp sa ma apuc de el....aa da si am mai luat uleiul....mai am sa iau filtrul si garniturile de capac de tacheti si de chiulasa ca daca tot l-am desfacut am zis sa ii schimb si chiulasa cam inca un motor la tara tot frantuzesc i este la cota 0.si am luat de pe acela.....cateva poze:
|
5 Attachment(s)
si inca, cateva poze!
astept cateva pareri de la voi..... |
Foarte tare capacul de la culbutori.
Īmi permiţi să te copiez? :lol:... |
La asta ma uitam si eu:lol: vine bine scrisul ala acolo:lol:
|
cu cea mai mare placere puteti sa copiati :)) dar nu stiu cat o sa reziste pentru ca e lipit si la temperatura mare adica ma refer cand se va incalzi capacul sa nu se dezlipeasca.....
|
depinde cu ce l-ai lipit...si eu o sa fac acelasi lucru ca tn..:D dar eu as incerca sa lipesc scrisul cu niste mastic dala de baie..care se intareste :) mai am nitel
|
si eu tot acelasiii lucruuu o sa fac
|
bai eu l-am lipit cu solutie din aia a + b sper sa tina
acum nush.......cand o sa am bani vreau sa ma apuc serios de masina dar sunt intr-o dilema nush ce sa aleg stilul "old" adica ma refer in genu gordini sau tunning mai finutz asa.....chiar nu stiu ca amandoua imi plac....voi ce ziceti????stilul "old" adica mai hot rod asa...... |
iti dai seama ca ti-am furat ideea cu capacu de chiuloasa :lol:
|
Old school, dar fără elemente Gordini, pentru că s-a cam fumat treaba.
Aşa cum a ieşit ea de pe poarta fabricii. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning