![]() |
Re: RENAULT[PHOTO CORNER]
presupun ca in ultima poza e vectra ta.?
|
da ... my ex :lol:
ca my current pana nu se vad vremuri mai bune nu-i demna de desktop :rolleyes2 |
da ... my ex :lol:
ca my current pana nu se vad vremuri mai bune nu-i demna de desktop :rolleyes2 |
Quote:
|
10 Attachment(s)
mai am ceva ...
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Cu dedicatie pt sonny \:d/ |
17 Attachment(s)
:evil::twisted::evil::twisted:
|
3 Attachment(s)
r21 :oops:
|
6 Attachment(s)
poze noi
|
asa ca fapt divers.... ce e asa special la pozele cu megane-ul asta?
pana la urma urmei este o masina normala achizitionata de la un dealer reno.... si parerea mea este ca nici pozele nu sunt tocmai reusite....gasesti poze cu megane-3 pe internet garla... oricum... sa o stapanesti sanatos si fara incidente... pozele de acest gen le poti posta in sectiunea "Masina mea Renault" |
bn mah k esti tu destept si te-ai gasit sa comentezi
cum se numeste thread-ul? mi se pare mie sau RENAULT (PHOTO CORNER)? nush cate poze gasesti pe net cu megane 3 coupe de romania dar cu renault 5 iti spun k gasesc mult mai multe asa ca nu are rost sa dai pe forum tot ce gandesti |
nu am zis nimic de romania...
uuu e megane 3 coupe... wow.. am cazut pe spate stiu ca gasesti multe poze cu reno 5... de... a fost una dintre cele mai bine vandute masini din toate timpurile... ceea ce nu s-ar putea spune despre masina ta... deocamdata.... ia mai gandeste-te la o treaba... cate dintre reno-urile 5 de care zici tu ca vezi poze cu miile pe net sunt cabrio (au fost facute cam 1000 bucati)... si cate din ele sunt si de romania... iti zic eu... UNUL SINGUR. hai sa vedem ce mai zici de asta... am o masina unica in romania .. spre deosebire de tine.... L-) pana si franele de pe reno-ul meu 5 sunt mai bune ca ale tale =)))) hai la start sa vedem ce face un MEGANE 3 COUPE din care exista putine poze pe net pe 402 m... hai sa vedem cum sta pe viraje un MEGANE 3 COUPE din care exista putine poze pe net si este si din Rromania si mai este si visiniu pe deasupra... bafta |
hai naibii sa punem poze cu toate clio symbolurile si cu toate megane-urile sedan si scenicuri si espace-uri si toate balariile de reno-uri care mai exista ... ce naibii...doar sunt reno-uri...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning