![]() |
eee...ce parere aveti?! :D
studiu stiintific luat dp net... PS:sorry k nu am putut sa pun totul intrun post, dar nush dc nu a mers.... e limita de litere/post?! |
Cat poti sa aberezi! Nici n`am avut rabdare sa citesc tot... Lasa studiile de pe net..sa te vad in real life!
|
eu nu aberam.. :D am gasit pe net....
si dc sa ma vezi?! :? |
Re:
Quote:
el facea o descriere destul de reusita a femeilor!!!! ar trebui sa citesti si sa iti dai seama ca de fapt nu prea ai ce sa vezi la el in real life! adica poate asa de un date ... dar atat! :twisted: |
probabil pt k sunt un EL iar acolo se zice despre cate tipuri de FEMEIE sunt :D
beeeyyy... nu eu am facut descrierea.... |
aha am inteles. deci vrea sa te vada real life sa se convinga ca esti un EL si nu vre-o femei depresata la 50 de ani care isi facea autoportrete!!! :wink:
speeder sa ne spui cum a fost intalnirea! |
Ce`am zis eu acolo era la figurat! Nu vreau sa`l cunosc, ziceam ceva de genu`ca pe net e usor sa spui niste kestii...mai greu e sa le si aplici.
|
din ce am zis eu akolo, ai ce sa aplici?! :D
|
Vad ca tu citesti reply`urile astea ca si cum ai face analiza la gramatica! Citeste si tu printre randuri...Daca n`ai inteles ce vreau sa spun nu ma mai complic sa explic.
|
whatever...
|
Re:
Quote:
intradevar Carmen ... incerci sa te incadrezi la una din categorii??? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
that`s right...si vb lu santos...that was..so fuckin` DEEP !! respect ! |
Carmen ... inca nu te-am jignit. Doar ca eu cred ca ar trebui sa iti schimbi un pic comportamentul ca sa zic asa. Nu are nici un rost sa ne iei in bascalie si sa faci misto de tot ce zicem pe aici (vezi topicul asta discutia cu Speeder, vezi topicul cu identitatile voastre). Atitudinea ta si tonul denota o superioritate pe care inca nu ai demonstrat-o. noi te-am primit si vorbim cu tine de la egal la egal. pliz do the same thing! :evil:
aicad ... deep ... da asa ca o intrebare ... aia ce spui tu acolo nu e obsesie? sa iubesti atat de mult o persoana si sa iti dai seama ca intr-o zi nu mai e a ta ... ceva nu se leaga. intodeauna tre sa existe ceva semne inainte de furtuna. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning