Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Bugatti pregateste un nou model (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/133449-bugatti-pregateste-model.html)

slayersland 21-07-09 15:26

Re: Bugatti pregateste un nou model

Nu e chiar asa, daca ar fi logic ce spui inseamna ca ar comenta la fel si la Ferrari, Porsche, etc...despre proprietarii lor nu zice aproape nimeni nimic, cu toate ca toti si-ar dori o masina de genul. Deci nu e vorba de invidie, nu stiu de ce se gandesc multi la asta mereu cand vad pe cineva criticand ceva, cei care aduc in discutie problema invidiei cred ca au ceva probleme cu asta.

Eu cred ca omul de fapt si-ar dori mai mult un Porsche, insa nu o sa zica niciodata ca proprietarii de Porsche sunt nu stiu cum...chiar daca Porschele e ciorchinele la care viseaza mai mult...Deci nu mai faceti afirmatii pripite.

YGD-sef 21-07-09 22:16

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2497766)
Ai venit sa aberezi si aici ? De ce sa scoata alt motor cand W16-le ala inca e in forma si e foarte performant ? Sau tie nu iti ajung 1001 CP ? :lol:. Ti se pare ca Mercedes a scos pe noul E Klasse alt motor pentru varianta AMG ? Tot 6.2-ul este. La fel si 65 AMG care s-a aflat si pe vechiul SL si exemplele pot continua. E aberant sa renunti la un motor care inca este bun, dar unii sunt inca in grota si nu pot realiza asta pana nu le desenezi. Bani cred ca au destui, daca sunt in VAG. Daca nu aveau nu puteau sa scoata pe piata Veyron, sa faca toate cercetarile si sa il vanda in pierdere. Dumb ppl...

Motorul ala daca ar merge 10 ani in continuu la viteza maxima ar ramane planeta fara oxigen,iar tu nu ai mai putea respira si ai ...murii!!:lol::lol::lol:;)
dar bucurate in continuare de Veyronul tau ca si peste 50 de ani tot acelasi motor vor folosii (oricate caroserii ar scoate!):lol: asa ca poti fi mandru !:-P

C63 AMG 23-07-09 01:33

A mai aparut vreo poza cu masina asta ? In afara de aia cu 8 tevi, care apropo, arata ca dracu. Masina insa cel mai probabil o sa fie un hit, atata vreme cat nu va avea 4 usi...adica daca o fac in 4 usi s-a dus naibii toata smecheria..

boy_wonder 24-07-09 12:52

1 Attachment(s)
Bugatti Bordeaux nu vine la Frankfurt

Este (aproape) oficial. Bugatti Bordeaux nu va veni in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. Ba mai mult de atat, un oficial Bugatti a declarat ca noul model va fi prezentat sub forma de concept doar dealerilor si clientilor, pentru "a testa apele" in vederea productiei in serie peste cativa ani. Totusi, daca avem putin noroc, ar putea "scapa" cateva fotografii pe internet de la aniversarea centenarului ce va avea loc tot in septembrie, la Molsheim in Franta.

In plus, oficialul Bugatti a mai declarat ca luna viitoare, la Pebble Beach Concours d'Elegance, vom vedea o editie speciala a noului Veyron Grand Sport.

acidutzzu 24-07-09 13:04

eee... ce sa iti povestesc! vor sa para ceea ce nu`s, se dau atat de indiferenti la atentia publica cu chestia asta, dar in schimb e plin de veyronschi pe toate site-urile si producerea in sine a acestei masini e pentru a atrage publicitate si atentie publica.

ps: bine bine, da` cu tevile care e povestea?!

Nautilus 24-07-09 13:19

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2501609)
Ai facut repede catalogarea celor care isi permit asta nu ? De unde stii tu ca eventualii posesori o sa fie snobi nesimtiti ?

"A vārāt degetul īn nas şi a scris cu ce a găsit acolo" - citat de la Vladimir Putin :D

~Nautilus

e30_eVG3n 24-07-09 13:53

uitati in cati ani a intrat veyron in productia de "serie". aveti rabdare si cu asta.

B.D. 24-07-09 17:38

sper ca alea 8 cercuri 4 pe o parte si 4 pe celalata nu sunt gurile de evacuare

Evoluzione 24-07-09 17:54

Ce aveti cu teviile alea!?
Sunt o referinta la istoria firmei! Defapt, masina va fi o referinta la Type 57 Atlante.
Si nici macar nu stiti cum vor fi integrate in bara :| Asteptati sa vedeti cum va fi masina in intregime, apoi spuneti ca e urata sau nu...

shu.lee 26-07-09 01:40

Quote:

Originally Posted by Nautilus (Post 2509992)
"A vārāt degetul īn nas şi a scris cu ce a găsit acolo" - citat de la Vladimir Putin :D

~Nautilus

asta e o chestie care tine mai mult de subiectivism, deci nu prea am argumente in sensu asta ( as putea totusi sa gasesc cateva ), cum nici tu nu ai contraargumente, capisci ?

boy_wonder 30-07-09 16:39

1 Attachment(s)
Al treilea teaser cu Bugatti Bordeaux?

O noua fotografie ce se presupune a fi al treilea teaser cu viitorul Bugatti Bordeaux a fost postata pe forumul Carspyshots. Daca vorbim totusi de o poza autentica sau nu, este greu de raspuns.

In primul rand, geamurile ne induc in eroare. Forma lor este una nepractica asa ca am putea vorbi despre o versiune concept... Insa oare ce potential client isi doreste sa vada viitoarea sa masina sub forma de concept? Sa revenim totusi la detalii. Aripa spate este putin prea lata, insa asa parea si in imaginea cu cele opt tobe de esapament. Si partea spate difera fata de ceea ce am vazut pana acum, iar lista cu intrebari poate continua... Voi ce credeti? Avem parte de o fotografie reala sau doar un fake?

laur_nsl 30-07-09 16:46

nu stiu. spatele e mult mai ridicat decat fata iar forma si marimea gemurilor nu prea se potriveste cu restul caroseriei. pana acum sunt dezamagit.

TRX 30-07-09 16:59

:) "I likes it". E foarte tare :) Nush ce sa zic, daca e reala sau nu, dar forma m`a hipnotizat::X

e30_eVG3n 30-07-09 17:09

Astept o poza mai convingatoare. Dupa poze, nu cred ca o vorba despre aceasi masina. Poza cu spatele pare reala, in schimb asta, nu prea...

Darius DMS 30-07-09 17:15

daca e sa spun un cuvant dupa aceasta poza,acela este:SHIT

All times are GMT +2. The time now is 00:56.

- Copyright 2026 4Tuning