Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Generalitati - discutii diverse (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1330-generalitati-discutii-diverse.html)

Al3xius 17-07-04 00:31

oricum acum nu mai conteaza .... e vorba aia \"gestu conteaza\" si de acum o sa tin cont de unele \"gesturi\" pe care le-au facut unii ...

COIOTU` JR. 17-07-04 00:37

Al3xius........................................... ............................................sa itzi spun o vorba care poate te ajuta la ceva...: nu trebuie sa fi tzaran daca ceilatzi din jurul tau sunt tzarani....
Nu ma refer la cineva anume sau la careva de pe forum..........(no offence)

COIOTU` JR. 17-07-04 01:02

Cecilia multzumesc pentru intzelegere......10x :P (in legatura cu avataru`)

Al3xius 17-07-04 15:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COIOTU` JR.\"
Al3xius........................................... ............................................sa itzi spun o vorba care poate te ajuta la ceva...: nu trebuie sa fi tzaran daca ceilatzi din jurul tau sunt tzarani....
Nu ma refer la cineva anume sau la careva de pe forum..........(no offence)

pai daca te porti frumos cu ei te ia de prost...deci e mai bine sa le raspunzi cu aceeasi moneda !

COIOTU` JR. 17-07-04 17:24

Al3xius vezi sa nu te referi cumva.......din gresheala la cineva de pe forum...................
Io tziam spus vorba aia asha...............in general....nu din cauza cuiva de pe forum........... :roll:

Al3xius 18-07-04 00:12

pai si eu tot in general vorbeam ...vrei sa spui ca nu e asa ? ca daca te porti frumos cu cineva te ia de prost ? :roll:

Gabi 19-07-04 11:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
si pentru rangul meu au fost cu ideea : SpeedeR , Coiotu ..Santos ... DnI ...si nu mai stiu cine ....

Da, da' vezi tu, problema e ca Santos & Co. nu prea au un cuvant de spus in privinta asta... Hai s-o lasam balta...

Tzaran, orasan, orice-as fi, subiectu' e expirat.

PS: multzam pentru apropouri...

Al3xius 19-07-04 13:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
si pentru rangul meu au fost cu ideea : SpeedeR , Coiotu ..Santos ... DnI ...si nu mai stiu cine ....

Da, da' vezi tu, problema e ca Santos & Co. nu prea au un cuvant de spus in privinta asta... Hai s-o lasam balta...

Tzaran, orasan, orice-as fi, subiectu' e expirat.

PS: multzam pentru apropouri...

De ce nu au un cuvant de spus ? pentru ca tu sau x sau y e moderator si ei nu ? ...daca aveti mentalitatea asta pan` la urma o sa ramana doar moderatorii pe forum ! cica comunitate ! :evil: :evil: :evil:

P.S. nu bateam nici un apropo ! nu era vorba de tine ... :evil: :evil: :evil:

Gabi 22-07-04 20:05

Tu nu vei intelege nici daca-ti desenez. Daca toti ar avea un cuvant de spus in treburile astea, ce s-ar alege de forum? Numai ranguri de genu' \"banana\" sau alte shituri...

Al3xius 22-07-04 23:22

Yeah right... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...bine e k tine ...ca sa incheiem odata subiectu asta ! :evil: :evil: :evil: :evil:

Al3xius 24-07-04 16:49

Ati vazut noile \"izbande\" ale lu Covei ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

BogdanSHA 25-07-04 09:48

:lol: ce-a mai facut?? :lol:

SpeedeR 25-07-04 16:04

am auzit k a batut un taximetrist :D... cik taxi-boy ia zis sasi dea scuterele sa iasa de akolo, si astia au sarit pe el... :D

o fi mancat o banana stricata si daia avea draci ;)

Al3xius 25-07-04 17:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
am auzit k a batut un taximetrist :D... cik taxi-boy ia zis sasi dea scuterele sa iasa de akolo, si astia au sarit pe el... :D

o fi mancat o banana stricata si daia avea draci ;)

ceva de genu asta .... si cica ar fi luat o amenda(dupa parerea mea ...de ochii lumii) ...5 milioane ! :evil: :evil: :evil:

pentru mai multe detalii : http://www.craiova.ro/craiova/servle...37&sectionid=3

BoSsuL3TZ 26-07-04 11:20

Tot dejeaba.. :) poate sa si omoare .. ca tot scapa.. da-l'n spume.. ma dar stau si ma gandesc.. cat o sa-i mai inghita parintii toate aceste belele..

All times are GMT +2. The time now is 00:39.

- Copyright 2026 4Tuning