Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Toti cei care detin o masina vor plati o taxa auto (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/132811-detin-masina-plati-taxa-auto.html)

spyro-gti 10-07-09 23:51

Re: Toti cei care detin o masina vor plati o taxa auto

odata se spunea ca USA este tara tuturor posibilitatilor........gresit acum ROMANIA a devenit aceea tara.asta e fura si ei cat pot pana se va spune stop ca in '89.sa dea dumnezeu sa aibe aceeasi soarta ca si ceausescu....nesanatosii .....app ei platesc cumva taxe la masinile lor????sau cate matuse tamara se vor mai naste?retardati....oricum tre sa dam bani nu avem ce face

spyro-gti 10-07-09 23:57

mama lor de hoti ........alte taxe...am facut alergie la ele..in fine ma mut in alaska poate aia nau taxa la zapada :lol:

kulturistu22 11-07-09 00:01

dc vor sa fie CORECTI...sa ne RESTITUIE noua poporului toti banii care s-au platit la taxa de imnatriculare,apoi sa ne testeze jucariile...sa treaca pe cartea de indentitate emisia de noxe si sa platim in functie de ea.la majoritatea masinilor aduse acuma este scrisa emisia de noxe,deci...dc e sa fie alta taxa dao in scula mea sa fie macar corecta pt toti.dc nu....parerea mea este ca tre sa iesim odata in strada peste ei ca vad ca nesimtirea duce pana in 2010???pai aplica nene taxa acuma,maine pt ca se poate !!!!! asa au skimbat rapid taxa in o sapt si acuma cand e sa o dea la loc se freaca aiurea de toate usile sa fie inceata reactia...

rover_cabrio 11-07-09 02:21

eu o sa le trag la CIOC tin masina pe BULGARIA platesc ASIGURARE REVIZIE IMPOZIT an de an DACA LA NOI NU SE POATE DECAT MULTI BANI cat mai multi bani FOARTE MULTI BANI la BULGARI E ALTFEL .....AN de AN se strang bani cate putin E DE AJUNS DE LA FIECARE ......la ora actuala in ROMANIA 5 % din masini sunt NUMERE STRAINE ! DIN care circa 3 % BULGARIA conform unui studiu dezbatut tot pe 4 tuning.ro

Sp1ky 11-07-09 10:06

astia sunt niste nenorociti X( phace ca nu are omu bani sa-si plateasca banci si altele mai baga alta taxa....o sa ajungem sa numai aveam cu ce plati atatea nenorociri....
Si daca am 3 masini si merg doar cu una; ce face? ma obliga sa platesc la toate taxa pulii..

ce sa mai zic....niste nenorociti

bogmotorsport 11-07-09 10:26

sincer parerea mea e ca degeaba va chinuiti sa va spuneti oful aici...eu sunt satul de atata scris si nervi facuti degeaba...toti dam din gura si-i injuram ca ce taxe pun si ca ce ne mai fura...ei tac si baga taxe si noi platim ca fraierii.tipic romanilor.tari in clanta si cand e vb de fapte nimeni nu face nimic impotriva acestor jigodii care ne mananca propriile vieti si ne iau si acel un pic care il avem.degeaba ii judecam.in loc sa comentam aiurea mai bine s-ar strange unul cu cate unul si facuta o revolutie si impuscate toate jigodiile astea puturoase ca nu mai merge!dupa cum observati o mana de lighioane sunt in stare sa conduca miliarde de oameni.noi suntem fraierii nu ei si asta din cauza ca nu avem ambitia necesara de a ne face un bine.degeaba vor cativa sa ia masuri ca nu pot face dreptate doar cativa aici trebuie ajutor din partea tuturor pt a ajunge la un final de succes.daca nu scaparea este sa plecam peste hotare si sa lasam jigodiile sa se manance intre ele...sincer imi pare rau ca sunt roman din punctul asta de vedere.suntem niste necivilizati si niciodata nu vom invata bunele maniere unii dintre noi....sa nu mi-o luati in nume de rau...

b0gdan_max 11-07-09 10:34

cum or reusi incopetentii astia sa ajunga ministrii...

bogmotorsport 11-07-09 10:35

Quote:

Originally Posted by b0gdan_max (Post 2477606)
cum or reusi incopetentii astia sa ajunga ministrii...

cu ajutorul nostru!al incompetentilor care i-au ales

BMW_M_POWER 11-07-09 11:23

futui maica masii de mafioti,astia nu stiu ca sa mai stoarca bani de la romani

al3x82 11-07-09 13:57

Sunt idioti sau se prefac ca ne-au rupt de banii si tot vor sa ne bage taxe
1.Un cacat de asigurare au triplat-o si masina ti-o fac dupa un an ( mai nou cu piese sh, ca doar au voie)
2.rovinieta platim
3.motorina si benzina e mai scumpa cu toate ca noi avem rezerve si in loc sa o vindem in tara o exportam
3.impozitul la o masina este destul de mult
4.acum ne ridica si masinile pe 8 -9 mil (cu toate ca nu ne fac locuri de parcare)

Si acum daca faceti un calcul simplu, pentru cei care se bucura de noua taxa, o sa vedeti ca nu e asa de ieftin, sa tii o masina la un salariu mediu de 9 mil sau cat o fi, daca dati 100 de euro pe taxa + 100 euro pe impozit + 200 euro asigurare + 40-50 euro rovinieta + alte taxe care mai sunt (itp la 2 ani si etc)

florinrados 11-07-09 16:35

ma da astia sunt niste idioti . cate taxele lu dreaku ne mai baga pe gat altceva nu mai stiu numa sa dea legi sa platim taxe. vai si amar de tara in care traim pana unde o sa se ajunga. o sa ia astia taxe si pe aerul care il respiram . mama lor de hoti sa aiba si ei salarii ca oamenii de rand si atuncea sa ii vedem ar mai da atatea taxe si impozite . romania tara tuturor posibilitatilor. mie rusine de tara mea.

art3k 11-07-09 16:53

parlamentul a facut de cand a inceput anul doar 3 legi.3 legi in 7 luni?incompetenta lor depaseste orice limita.in curand o sa puna taxa de cate ne kkm sau de cate ori tragem apa la WC.este o golanie d 2 lei tot c fac acesti burtosi capatanosi care nu si mai vad p**a de burta.
pana nu o sa facem cv o sa ne jegmaneasca in continuare.
jos Basescu,jos parlamentu,jos guvernu,jos incompetenta si nesimtitea:censored::censored::anger:

Le.Yoko 11-07-09 17:51

Quote:

Originally Posted by art3k (Post 2478310)
.in curand o sa puna taxa de cate ne kkm sau de cate ori tragem apa la WC.:censored::censored::anger:

scuza-ma dar este taxa deja ....doar toata apa pe care o folosesti o platesti !!! :rolleyes2

in fine...cei mai mari idioti !!!
ba fratilor,cred ca daca ar pune si un student la diferitele ramuri administrative ar gasi solutii mai bune.

B-72-RZD 11-07-09 18:29

Baieti, daca faceti revolutie, ma bagati si pe mine intr'un portbagaj si ma luati si pe mine! :)

free1_4ever 11-07-09 19:43

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 2478499)
Baieti, daca faceti revolutie, ma bagati si pe mine intr'un portbagaj si ma luati si pe mine! :)

nu pe bune....daca e de iesit pe strada........contati pe mine :D ...

All times are GMT +2. The time now is 10:36.

- Copyright 2026 4Tuning