![]() |
Re: Tinichigerie si vopsitorie, reparam si daune totale/ Bucuresti
up!!!
|
up!!!
|
salut, un bandou spate pentru un golf4, culoare alb perlat? cam cat m-ar duce? merci!
|
cu materiale u totcam 250,300 de roni
cu cabina cu manopera |
man, am zis bandoul, nu toata bara :) esti sigur ca e 3oo RON? adica inteleg ca e perlat si e mai scumpa treaba dar totusi, e o bucata infima de plastic. ok... nu mai comentez, fiecare pune ce pret vrea!
merci de info! |
bandoul din bara sau codita, si scz. ma gindeam la eleron .bandoul e vopsibil sau nu?e nou sau a mai fost vopsit?pina in 200 ron
|
Quote:
Bine ca nu a nimerit la mine ca il costa 500 ron! Ai uitat deviza? ieftin,bun si mult! ....dar stie baiatu-l ca functioneaza cabina ptr. un bandou cat ptr o uscare la o vopsitorie totala? Stie baiatul cati litri de motorina mananca o cabina intr-o ora??, stie baiatu cati KW consuma motoarele cabinei?.....daca ar sti...........si-ar da seama ca 300 de ron este putin.......... Baiatu ....costurile ptr ce ai spus tu,materiale+cabina+vopsea=cca 200 ron......deci crezi ca e mult 300 ron? .....Asa ca......... |
mama frate, te-am suparat rau, imi cer scuze :)). respira putin si revin-o printre noi...
sa stii ca mistourile astea nu-si au niciun rost, vorbeam cu dl Marian, am intrebat, mi-a rapuns, mi-am expus parerea... nu inteleg de unde atitudinea asta agresiva si de unde bagarea asta in seama. ziceai 500, ziceam bafta... e o tara libera, asa ca putin mai calm acolo! Marian, cer scuze pentru offtopic! |
Quote:
Dar ce ma deranjeaza pe mine : ti-a zis pretul,ai considerat ca este mult,ok,pana aici nicio problema este totul perfect,fiecare are opinia lui si dreptul de a alege si etc...dar de aici si pana la a incepe cu tevatura ieftina ca este mult si etc etc ca e o bucatica mica si etc.....pai ce facem aici? impui tu preturi,sau ficatul tau ''respira'' cianura din vopsea cumva?.....nu ti-a convenit pretul f bine,dar nu incepe ca este mult si etc,....fiecare isi stie valoarea muncii....hai ca iti fac eu bandoul GRATIS,cu totul al meu........singura conditie este sa stai langa mine cand vopsesc...ce zici? |
Quote:
;) |
Quote:
|
Quote:
faci gratis sau nu? ce s-o mai dam cotita :) daca doar ai zis-o de dragu de a o zice, hai s-o lasam moarta ca-i stricam thread-ul omului! |
si in plus nu cred ca tii tu in cabina doar bandoul meu, hai sa fi seriosi :) mai intra o aripa, o capota, o masina... deci nu iti ocup eu cabina cu bandoul meu de 20cm... culmea!
|
Ionutz ce faci ma? Si pe aici dau de tine? Mai raspunde si tu la flashuri cand te depasesc. :D
Nea' Mircea, intamplator il stiu si eu pe Ionutz si vreau sa-i zic ca tocmai am venit de la un amic de-al meu unde mi-am vopsit o aparatoare de noroi de la usa spate. Eu am tras de el sa o vopseasca acum vreo doua zile dar el a zis ca vopseste doar cu programare. Sa fac pana daca mint! Cand l-am intrebat 'Cum adica dom'le cu programare? :rolleyes2' el mi-a raspuns 'Fi antena. Pe criza asta nu prea mai vopseste lumea masini intregi ca nu au bani si m-am reorientat. Vopsesc di tati (chiar asa a zis, e de la Chisinau ce sa-i faci :D) dar cu programare. Adica adun mai multi, unu cu o clantza, unu cu un prezon, unu cu un etrier, le bag pe toate in cuptor si le trag o vopsea de culoare uniforma la toate ca e scump kilowatt-ul in ziua de astazi.' Sa fac pana si pe roata de rezerva daca mint dar jur ca ne-am luat toti piesele de pe jos din cuptor, vopsite in verde Lamborghini. Nu m-am suparat, iar sa fac pana daca mint! De ce? Pentru ca o pata de culoare nu strica niciodata si in plus de asta, cand ne vedem in trafic ne recunoastem imediat. Adevarat, cand o sa ma uit dupa etriere pe la roti, s-ar putea sa busesc pe altul dar nu-i bai, ca mergem di mana la nea Ilie si ne programeaza pi luna viitoare. :D Nea Mircea, te-am lasat! Ma duc sa vad ce spatii sunt libere pt un atelier de vopsitorie! Nu de alta dar m-am cam plictisit de job-ul actual si asta pare mai putin stresant. Unde mai pui ca se castiga bine din vopsit prezoane! :lol: Ce zici? Facem un parteneriat? Mie-mi plac provocarile si pari un om de incredere.:lol::lol: |
io nu stiu despre ce si de cine vb
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning