Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Intalniri 4tuning - Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1327-intalniri-4tuning-craiova.html)

RoSonic 02-07-04 14:53

Pai e reuninunea forumistilor 4tuning.
Si teoretic si etapa Legal Racing de indemanare la Prisma...

este si etapa Legal Racing la prisma si ne folosim de acest fapt ca sa ne int

Gabi 02-07-04 16:53

Cursa de indemanare + intalnirea multor forumisti (sper).

Ne vedem acolo!

PS: Santos - oricand vrea muschiu' tau, vino la Craiova!!!

BoSsuL3TZ 02-07-04 19:52

:) lolz.. cea fost si ce a ajuns :D :D :D :D :D :D imi place.. cata lume din Craiova-s p'aci..hehehe.. nice

ma ce najpa.. :( sper sa reusesc sa vin.. desi sansele sunt minime..
;) 40% zic ca vin.. dar sa vedem..

EvLSant0S 02-07-04 23:44

frate... deci de abia astept sa vin sa vad cu ai mei and shit cum fac... ca-s shucaritzi ca vin numai la 5 acasa :) fuck`em sa pun mana pe nijte bani :) si... doamne d`abia astept.. :) sa vad pe cine dreaq mai racolez ma gandeam la un alex maxx ceva :P sa vad ce-or zice :) peace

Gabi 02-07-04 23:48

Unde sa vii nebune? La intalnirea noastra, la Craiova, sau la cea din Bucuresti? Daca nu vii la cea din Craiova, te bat :twisted:

PS: inainte si dupa cursa de marti, s-au inscris destul de multi craioveni :wink: Incepand de pe 25 iunie pana pe 2 iulie:
munty Craiova
Lao Craiova
alexiee206 craiova
Anca Craiova
eros
Hashish Craiova
Add|cT
satanutzu Craiova
euphoric Craiova
Adryx Craiova
ranzi craiova
Fulger Craiova
tzibuchi Craiova
Carmen Craiova
DJ 35 GAB craiova
Mondeo Craiova

EvLSant0S 02-07-04 23:54

in CR ma ... m-am saturat de ***u` asta de buc.... acolo-i marfa... fete de ... :shock: fete... :P e marfa rau... ia zi pe cine vrei satzi aduc singuru` care cred ca ar veni ar fi nea` alex maxx... :P aa ar mai fii zip si mai sunt cativa oricum :P d`abia astept luam usor usor trenu` si :) party ca si asa ai scapat si u de bac alea alea :P

g-spott 03-07-04 00:37

Nebune tu vrei sa o vezi pe Kitana ... :)

Gabi 03-07-04 00:42

Santos: vii cu cine vrei, da' cred ca pana sa vii tu la Craiova, ajung eu la Bucuresti :wink:

g-spott 03-07-04 00:48

Gabi: vorbrshte shy tu la plural :) ca cine shtye :D..

Hashish 03-07-04 01:39

S'a \"ambalat\" lumea...e un lucru bun..arghh btw Santos eu ajung in bucuresti in cateva zile..poa' merem la un suc,ice tea sau altceva..:)

Al3xius 04-07-04 03:04

EvLSant0S : pacat ca nu am fost si eu in craiova cand ati venit voi ! :( :( :( :( da ne vedem la bucuresti pe 10 ...sper !
Boss : daca mergi mergi cu noi DA?

BoSsuL3TZ 04-07-04 06:26

:( ma nuj faza nasoala e ca sor-mea a venit la Craiova.. si nu prea am unde sa stau :( dar sa vaz poate ma duc la un var.. sa vaz nu promit nik.. ar fi kol sa vin.. si normal ca vin cu voi..! :D :D ;) joi va spun ce fac..

Al3xius tata, da tu nu ejti la marE? :D ;)

COIOTU` JR. 04-07-04 10:49

Bosuletz` ai inceput sa intrii iar pe net???!!!!! :P :D :D :D :D :D :D
Ma bucur ...!! :D :D :D

BoSsuL3TZ 04-07-04 13:23

:) intru frate ca fara nu prea poch sta! :D mi l-am platit :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: si acu mi-s si eu fericit.. :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning