![]() |
Re: E30 - B-45-WAN
masina e no comment dar parca plange dupa niste hella smoked:D
|
imi povestea un prieten de tine si de ce faci la masina dar nu credeam ca,chiar asa,jos palaria,felicitari!
|
Quote:
si mie imi mai trebuie una alta pt. e30 ... |
Quote:
-http://www.vacmotorsports.com/ -http://www.vividracing.com/catalog/index.php?class_9=2177&my_type_id=8&my_value=28&cl ass_8=28 |
Quote:
|
nu ai pentru ce
|
Quote:
Multumesc mult pt. site-uri. Cam cat ai asteptat pt. o comanda? Chiar nu vrei sa ne povestesti nimic din timpul asamblarii? De ex. cat a durat la motor, daca ai intampinat dificultati, daca toate piesele s-au potrivit la fix (adik daca au fost asa cum te asteptai) etc. Din partea ai mea tot respectul, multa bafta in continuare. |
Quote:
la caroserie a fost mai greu, la frine si la jante unde acum sint de E46 si a trebuit modificat cam tot, dar despre asta daca sinteti interesati, i mi spuneti ca au fost ceva modificari si daca vreti sa faceti si voi conversia trebuie ceva timp sa va povestesc. |
Quote:
pe fata pare simplu dar pe spate nu-mi imaginez cum ai facut !?! |
Salut! Sincerte felicitari pentru tot ce ai facut la masina, este deosebita! Si eu sunt la un proiect de genul asta si sper sa il duc pana la capat .Poate poti sa imi spui cu jantele pe 19" cum ai facut si prinderea pe fata 5x120 .Din cate stiu nu prea se pot pune roti mai mari de 17" cel putin fata ptr ca ating.
|
Daca nu ai timp sa imi explici poate imi lasi un nr. de tel sa vb. Multumesc!
|
Quote:
pe fata trebuie sa pui rulment de e36 sau e46 si sa l montezi pe fuzeta de e30 dar trebuie facute 2 bucse metalice pentru interioarele rulmentilor pt ca fuzeta e mai mica in diametrul exterior decit rulmentrul in diametrul interior, dupa care trebuie sa faci niste distantiere de 15 mm in latime (in cazul meu) pe care sa le pui intre disc si rulment, altfel i ti intra discul prea in interior si i ti loveste in capul de bara. dupa ce pui discurile si le pozitionezi cum trebuie sa nu loveasca in nimic si sa se invirta concentric ( fara sa bata ) si lejer te pui pe treaba si calculezi un suport de etrier. etrierii de e36 sau e46 sint mai mari la distanta intre gauri decit e30 dar o sa ti vina si mai in afara decit gaurile pe care le ai tu pe fuzeta pentru ei. asa ca trebuie sa faci un fel de Z dintr o tabla mai groasa initial de 23 din care sa formezi Z ul respectiv. o sa o ridic pe un elevator si o sa i fac citeva poze sa vezi despre ce e vorba la etrieri. o sa ti povestesc si despre discurile spate cum merge treaba |
Felicitari pentru masina...am citit toate posturile si am analizat cu atentie toate pozele...bravo pentru recontructia aceste masini.
|
Quote:
suna interesant ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning