Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B-45-WAN (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/131749-e30-45-wan.html)

sTAILLL 13-07-09 00:46

Re: E30 - B-45-WAN

masina e no comment dar parca plange dupa niste hella smoked:D

D G H 13-07-09 01:56

imi povestea un prieten de tine si de ce faci la masina dar nu credeam ca,chiar asa,jos palaria,felicitari!

andreiwtw 13-07-09 09:17

Quote:

Originally Posted by serviceautomobile.ro (Post 2481333)
ti am trimis pe privat 2 site uri cu preturi si cu tot ce ai nevoie daca vrei sa ti faci masina. bafta

poti sa-mi dai si mie link-urile te rog ?
si mie imi mai trebuie una alta pt. e30 ...

serviceautomobile.ro 13-07-09 09:25

Quote:

poti sa-mi dai si mie link-urile te rog ?
si mie imi mai trebuie una alta pt. e30 ...
uite aici :
-http://www.vacmotorsports.com/
-http://www.vividracing.com/catalog/index.php?class_9=2177&my_type_id=8&my_value=28&cl ass_8=28

andreiwtw 13-07-09 10:04

Quote:

Originally Posted by serviceautomobile.ro (Post 2481816)
uite aici :
-http://www.vacmotorsports.com/
-http://www.vividracing.com/catalog/index.php?class_9=2177&my_type_id=8&my_value=28&cl ass_8=28

multumesc !

serviceautomobile.ro 13-07-09 10:09

nu ai pentru ce

Cipilica 13-07-09 16:03

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 2481482)
masina e no comment dar parca plange dupa niste hella smoked:D

Subscriu. Dar totusi e chestie de gusturi, conteaza ce-ti place tie in primul rand ;)
Multumesc mult pt. site-uri. Cam cat ai asteptat pt. o comanda?
Chiar nu vrei sa ne povestesti nimic din timpul asamblarii? De ex. cat a durat la motor, daca ai intampinat dificultati, daca toate piesele s-au potrivit la fix (adik daca au fost asa cum te asteptai) etc.
Din partea ai mea tot respectul, multa bafta in continuare.

serviceautomobile.ro 14-07-09 07:53

Quote:

Chiar nu vrei sa ne povestesti nimic din timpul asamblarii? De ex. cat a durat la motor, daca ai intampinat dificultati, daca toate piesele s-au potrivit la fix (adik daca au fost asa cum te asteptai) etc
ar fi multe de povestit dar nu despre motor, aici totul a cazut perfect ( cel putin inauntru ) chiar daca toate au fost aduse din state au fost facute f profesional si au cazut exact cum trebuie, unde trebuie. e adevarat ca a trebuit sa i fac citeva modificari la tevile de combustibil ca sa mi se potriveasca filtrul de benzina Peterson si un regulator de presiune Aeromotive cu manometru, au mai fost modificari pentru un radiator mai mare decit ce a avut ea din fabrica, furtunele de apa care au fost calculate pentru masina asta pentru ca cei de la Samco Sport nu fac un kit pentru motorul de 2.5 de la ursulet, iar cea mai mare bataie de cap a fost cu conductele de la turbina ca sa le pacalesti sa intre cum trebuie si unde trebuie fara sa te deranjeze la alte prostii pe care la mai ai pe masina.
la caroserie a fost mai greu, la frine si la jante unde acum sint de E46 si a trebuit modificat cam tot, dar despre asta daca sinteti interesati, i mi spuneti ca au fost ceva modificari si daca vreti sa faceti si voi conversia trebuie ceva timp sa va povestesc.

andreiwtw 14-07-09 08:36

Quote:

Originally Posted by serviceautomobile.ro (Post 2484458)
ar fi multe de povestit dar nu despre motor, aici totul a cazut perfect ( cel putin inauntru ) chiar daca toate au fost aduse din state au fost facute f profesional si au cazut exact cum trebuie, unde trebuie. e adevarat ca a trebuit sa i fac citeva modificari la tevile de combustibil ca sa mi se potriveasca filtrul de benzina Peterson si un regulator de presiune Aeromotive cu manometru, au mai fost modificari pentru un radiator mai mare decit ce a avut ea din fabrica, furtunele de apa care au fost calculate pentru masina asta pentru ca cei de la Samco Sport nu fac un kit pentru motorul de 2.5 de la ursulet, iar cea mai mare bataie de cap a fost cu conductele de la turbina ca sa le pacalesti sa intre cum trebuie si unde trebuie fara sa te deranjeze la alte prostii pe care la mai ai pe masina.
la caroserie a fost mai greu, la frine si la jante unde acum sint de E46 si a trebuit modificat cam tot, dar despre asta daca sinteti interesati, i mi spuneti ca au fost ceva modificari si daca vreti sa faceti si voi conversia trebuie ceva timp sa va povestesc.

culmea, si eu ma gandeam sa pun frane de e36/e46 pe e30 ca tot le am si zac degeaba prin garaj ...
pe fata pare simplu dar pe spate nu-mi imaginez cum ai facut !?!

aerox replica 14-07-09 17:53

Salut! Sincerte felicitari pentru tot ce ai facut la masina, este deosebita! Si eu sunt la un proiect de genul asta si sper sa il duc pana la capat .Poate poti sa imi spui cu jantele pe 19" cum ai facut si prinderea pe fata 5x120 .Din cate stiu nu prea se pot pune roti mai mari de 17" cel putin fata ptr ca ating.

aerox replica 14-07-09 17:54

Daca nu ai timp sa imi explici poate imi lasi un nr. de tel sa vb. Multumesc!

serviceautomobile.ro 15-07-09 08:42

Quote:

andreiwtw Re: E30 - B-45-WAN
culmea, si eu ma gandeam sa pun frane de e36/e46 pe e30 ca tot le am si zac degeaba prin garaj ...
pe fata pare simplu dar pe spate nu-mi imaginez cum ai facut !?!
e mai simplu pe spate decit pe fata, dar e o diferenta intre discurile de e36 si cele de e46, alea de e36 fiind mai mici in diametru.
pe fata trebuie sa pui rulment de e36 sau e46 si sa l montezi pe fuzeta de e30 dar trebuie facute 2 bucse metalice pentru interioarele rulmentilor pt ca fuzeta e mai mica in diametrul exterior decit rulmentrul in diametrul interior, dupa care trebuie sa faci niste distantiere de 15 mm in latime (in cazul meu) pe care sa le pui intre disc si rulment, altfel i ti intra discul prea in interior si i ti loveste in capul de bara. dupa ce pui discurile si le pozitionezi cum trebuie sa nu loveasca in nimic si sa se invirta concentric ( fara sa bata ) si lejer te pui pe treaba si calculezi un suport de etrier. etrierii de e36 sau e46 sint mai mari la distanta intre gauri decit e30 dar o sa ti vina si mai in afara decit gaurile pe care le ai tu pe fuzeta pentru ei. asa ca trebuie sa faci un fel de Z dintr o tabla mai groasa initial de 23 din care sa formezi Z ul respectiv.
o sa o ridic pe un elevator si o sa i fac citeva poze sa vezi despre ce e vorba la etrieri.
o sa ti povestesc si despre discurile spate cum merge treaba

VWluci 15-07-09 11:09

Felicitari pentru masina...am citit toate posturile si am analizat cu atentie toate pozele...bravo pentru recontructia aceste masini.

andreiwtw 15-07-09 11:28

Quote:

Originally Posted by serviceautomobile.ro (Post 2487074)
e mai simplu pe spate decit pe fata, dar e o diferenta intre discurile de e36 si cele de e46, alea de e36 fiind mai mici in diametru.
pe fata trebuie sa pui rulment de e36 sau e46 si sa l montezi pe fuzeta de e30 dar trebuie facute 2 bucse metalice pentru interioarele rulmentilor pt ca fuzeta e mai mica in diametrul exterior decit rulmentrul in diametrul interior, dupa care trebuie sa faci niste distantiere de 15 mm in latime (in cazul meu) pe care sa le pui intre disc si rulment, altfel i ti intra discul prea in interior si i ti loveste in capul de bara. dupa ce pui discurile si le pozitionezi cum trebuie sa nu loveasca in nimic si sa se invirta concentric ( fara sa bata ) si lejer te pui pe treaba si calculezi un suport de etrier. etrierii de e36 sau e46 sint mai mari la distanta intre gauri decit e30 dar o sa ti vina si mai in afara decit gaurile pe care le ai tu pe fuzeta pentru ei. asa ca trebuie sa faci un fel de Z dintr o tabla mai groasa initial de 23 din care sa formezi Z ul respectiv.
o sa o ridic pe un elevator si o sa i fac citeva poze sa vezi despre ce e vorba la etrieri.
o sa ti povestesc si despre discurile spate cum merge treaba

merci frumos.

suna interesant ...

serviceautomobile.ro 15-07-09 14:11

Quote:

aerox replica Re: E30 - B-45-WAN
Si eu sunt la un proiect de genul asta si sper sa il duc pana la capat .Poate poti sa imi spui cu jantele pe 19" cum ai facut si prinderea pe fata 5x120 .Din cate stiu nu prea se pot pune roti mai mari de 17" cel putin fata ptr ca ating.
azi am mai vb cu cineva la tel care i mi spunea ca si a luat jante pe 19" si ca nu ii intra. cred ca e in primul rind din cauza arcurilor care ar trebui sa fie mult mai inalte si in al 2 lea rind al nr prezoanelor, nu prea gasesti jante pe 19" cind e vorba de 4 prezoane, asa ca ar trebui sa faci aceeasi chestie cu rulmentul schimbat si cu discuri mai mari ca sa poti sa pui jante mai mari. si binenteles suspensie reglabila ca sa ti o ridice pina unde ai nevoie

All times are GMT +2. The time now is 19:49.

- Copyright 2026 4Tuning