![]() |
Re: Camaro şi tuningul la americani....
foarte urate jentile prea mari, alea zici ca sunt jenti de suv nici de cum de masina : ))
in plus Camaro e urat ca design, arata ca dreaq, doar ca are motor puternic si cam atata tot, dar sunt alte marci americane care bat camaro de ii sar capacele. Urat da-l dreaq, americanii au si gusturi bune, dar sunt unii varza prin a tuna o masina si ala care gasi tocmai camaro ma face sa rad : )))=))prost! |
doamne ce hidosenie cred ca cel care conduce nu vede prea bine iat trebui niste ochelari cu dioptrii dinalea fund de sampanie ca poate asa o sa vada si el ce porcarie a iesit. :)
|
:)))) au exagerat cu jentile alea....prea panarama...chiar zici ca e tractor
|
cam mari jantele...nu imi plac
|
Oare cat o costa..ca si asa voia bunicul meu sa-si cumpere un tractor.
|
Re: Camaro şi tuningul la americani...
parerea mea: pacat de masina k a ajung in maini asa de rele...si 2 cum am deschis aceata pagina am facut preinfart :lol: :-P
|
de ce tine tuningul la americani ? de roti..la toate masinile...pe primul plan sunt jantele mari si chromate :))
daca nu avea rotile de tractor... mergea :D |
Daca avea rotiile putin mai mici...si faceau din ea un lowrider,era meserie.
Jantele sa ramana aceleasi,doar sa fie mai mici. |
BIGGGGG BIGG SHIIIIT!!!
Urata in draci masina ... bleah.. App .. unde sunt scarile ? La ce folosesc scarile ? Sa urci in masina logic.. :lol: |
E urata...
De fapt nu, masina e frumoasa! Jantele ar trebui puse pe un tractor. |
Quote:
Masina a fost a lui Wesley Snipes .. Si da.. e fff urata masina .. de aceea nu va benoclati voi : Moaaaama ce " jenti " aree .... si moaa are si lambo doors.. moaaa e de curse? Si rotile pe Hummer se potrivesc... este o masina mare. masiva .. asta e o masina de dimensiuni medii .. si este normal sa nu se potriveasca. .. niste roti pe 18" maxim 19" se potriveau de minune :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning