![]() |
Re: DJ 02 NUE
puteti conta pe mine :)
|
ok, sa strangem si noi niste oameni, niste nr de telefon, sa vedem cine mai e pe forum, ne intalnim, mai vb una-alta, poate o punem si de un club, vedem, deocamdata e devreme.
|
1 Attachment(s)
Am imprumutat o mica toba sport de la un prieten, se aude f bine.....trebuie sa ii fac un sistem de prindere si un decupaj in bara.Reconditionata putin si e ok.
Cu vopsitul am amanat pana saptamana viitoare, vopsitorul este plecat, dar nu ma grabesc, vreau sa iasa bine. |
si sa nu te grabesti nici dupa ce ai vazut-o vopsita...las-o o vreme sa se intareasca vopseaua...
Apropo...cum o vopsesti? cu cuptor si toate alea?...cat te duce vopsitul? |
Vopsitul ma costa:350 manopera si materialele(care pot costa si 500), fara cuptor, dar vopsitul se face intr-o camera inchisa, nu curte, nu mai stiu eu ce incapere.Nu ma astept sa iasa impecabil, dar nici mizerabil, o sa vad.Vopsitul se va face doar pe exerior, in interior, vopseaua se afla intr-o stare f. buna, fara pic de rugina sau alte chestii.Am ulei in praguri, este antifonata, am vaselina in usi, si in toate locurile unde ar putea sa fie rugina.Longeroanele, semiaripile, podeaua, si tot ce este sub masina sunt, fara rugina, sub un strat generos de antifon(masina a fost antifonata de 3 ori, antifonul standard, plus unul suplimentar,in fabrica, plus inca unul,acasa, acum 5-6 ani).Ma bucur ca nu am rugina, sunt unele berline...mult mai noi(98-00')care sunt efectiv roase si care necesita nenumarate reparatii/inlocuiri de panouri, etc...
|
Quote:
|
sigur e YED
|
Da, este YED, dar sigur nu a fost de la tine, o am de la un prieten din Craiova, mi-a dat-o sa o probez, sa vad daca imi place....trebuie curatata, si e ok.Numai ca asta a zis sa ii zic un pret pentru ea, ca el nu stie cat?Cat sa ii dau pe Yed-ul asta?
|
Quote:
|
asta costa 120lei in targ noua... vezi k iti rugineste k e din tabla.
|
Cred ca 60-70 de lei e un pret bun.Toba este intr-o stare buna, numai ca e cam murdara.Trebuie sa ii fac un adaptor-prelungitor din teava sudata.Merci oricum.
|
da in targ la vitan e cam 130 ceva genu, eu am vadut-o mai departe cu 80 lui dany din ialomita, daca nu ai detenta se aude cam nasol(prea tare)... dar cu detenta nu prea se aude, eu personal nu am fost multumit de ea, plus ca rugineste
|
Gata, in sfarsit am inceput, dupa o mica pauza, lucrul la masina, care a ajuns in atelierul vopsitorului.A inceput si chituirea prelungirilor de la capota, stalpilor spate, si in toate zonele unde mai trebuie facuta cate o corectie.Saptamana viitoare urmeaza sa fie gata treaba cu vopsitul.Dupa urmeaza suspensia.Si sa mai vedem....ce mai urmeaza.
|
7 Attachment(s)
Gata, am vopsit Dracia.Vopseaua a fost facuta la comanda, mixajul de coloare l-am facut chiar eu.Am combinat 3 tipuri de griuri, si extrem de putin negru, pot sa ma laud ca am o vopsea unica,cu particule mari de metal in ea, care ies f frumos in evidenta, la lumina.Masina a fost pregatita inainte, au disparut denivelarile din caroserie, si alte mici pete care puteau sa compromita finisajul final.Bineinteles, nu este o vopsea perfecta, dar zic ca a iesit ok, pentru banii astia.
|
Frumoasa vopsea... :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning