![]() |
Re: Gilera Runner
Quote:
|
Sper sa fie bine de acuma...sa vad cum fac rost de bani sa-l fac...
|
Frumusel, mie unu mi se pare mai frumos ca SR-ul. Bafta cu el ;)
|
SR-u imi place mai mult,e scuterul meu preferat.
|
Nu stiu ce are,nu-i mai da scanteie bine,cred ca de la magnetou,am cumparat 2 bobine si nu merge,am sa-l duc la un prieten sa mi-l faca el,maine,ca si asa azi am multa treaba,cununa astia mari ai mei :)))
|
Fisa de la bujie ?
|
Ar fi bine,da nu...
|
vezi la magnetou' sa nu se fi dezlipit vreun fir sau ceva...sau vezi poa so topit firele care vin de la magnetou si merg la bobina...asa am patit eu de la prea multa blana..erau 3 fire topite si lipite..
|
Am sa ma uit...
|
Inevitabilul s-a produs,cred,din pacate s-a dus magnetoul,cred,dar l-am desfacut azi si parea intreg,greu cu banii,am bagat deja o gramada de bani in el,nu stiu mai are vreun senzor ceva care se poate sa fie dus ? Ca magnetoul parea bun. Nasoala treaba acuma cand e cel mai frumos s-a stricat...
|
dar te-ai uitat la firele care ies din magnetou? sunt bune? nu sunt intrerupte sau topite?
|
Da,sunt ok firele...
|
Am scapat !! :X Era un fir de la contact rupt,deci,am o aprindere de vanzare :D
|
2 Attachment(s)
Merge saracia :) Prima poza era putina vale,iar a2a era pe drum drept,si mai mergea putin,pana la 90 se duce daca tai aerul,deci undeva la 75-80 km reali :)
|
Si pe bordul meu tot Veglia Borleti scrie :) Smechera treaba :)...da ia zi...cand il faci sa urce mai sus de 1 2 0 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning