Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   A murit Michael Jackson! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/130636-murit-michael-jackson.html)

Sasha 08-07-09 09:14

Re: A murit Michael Jackson!

Adevarul a iesit la iveala: Michael Jackson nu a fost pedofil!

http://img.9am.ro/article_pictures/136030_articol.jpg

Mustrat de constiinta, dupa moartea cantaretului, Jordan Chandler a recunoscut ca Michael Jackson nu l-a atins niciodata si ca a mintit pentru ca tatal sau l-a obligat sa o faca.

In 1993, Jordan Chandler, in varsta de 13 ani, a spus politiei ca Michael Jackson l-a obligat sa intretina relatii sexuale cu el si le-a dat acestora o descriere detaliata a partilor intime ale cantaretului, care au dus la o perchezitie corporala traumatizanta pentru cantaret.

Cazul a fost solutionat in afara Curtii de Justitie, iar Jackson a platit familiei lui Chandler 22 de milioane de dolari. Cu toate ca scandalul s-a solutionat, Michael Jackson, daramat emotional si fizic, a inceput sa ia antidepresive care, in timp, l-au dus spre dependenta.

Adevarul a iesit la iveala abia dupa moartea cantaretului.

Michel Jackson s-a confruntat cu emblema de “pedofil” pentru restul vietii, dupa acuzatiile lui Chandler, desi a facut tot posibilul pentru a demonstra contrariul.

Acum, dupa moartea megastarului, napadit de remuscari, Jordan Chndler a decis sa spuna adevarul:

“Nu am intentionat niciodata sa-l distrug pe Michael, dar tatal meu m-a pus sa spun numai minciuni. Acum nu mai pot sa ii spun lui Michael cat de rau imi pare pentru cat rau i-am facut si nici nu mai pot spera ca el sa ma ierte”, a declarat Jordan Chandler pentru Smaknews.

Declaratiile tanarului de acum dau sens unei inregistrari a tatalui sau descoperita pe vremea procesului. Atunci, Even Chandler, tatal lui Jordan spunea: “Daca mergem mai departe cu asta, vom castiga <in stil mare>. Nu am cum sa pierd. O sa obtin tot ce vreau si el va fi distrus pentru totdeauna!”, spunea Tatal lui Jordan intr-o inregistrare.

Jordan a declarat ca tatal sau l-a pus sa spuna ca Jackson l-a atins in zonele intime, l-a sarutat si a intretinut chiar si relatii sexuale cu el.

“Acum, pentru prima data, nu mai suport sa mint. Michael Jackson nu mi-a facut nimic, totul a fost o minciuna a tatalui meu care vroia sa scape de saracie”, a declarat Jordan, insa mult prea tarziu pentru a-i oferi liniste cantaretului pentru toate traumele suferite din cauza acuzatiilor nedrepte.

xht20 08-07-09 11:03

Pacat ca adevarul a iesit tocmai acum la iveala si Michael a plecat de pe lumea asta cu o mare durere in suflet provocata de acest scandal. Sa le fie rusine celor care i-au denigrat imaginea

CatalinM6 08-07-09 21:42

Ziua in care a murit Michael a fost una dintre cele mai triste zile din viata mea,am simtit ca am pierdut pe cineva drag....:(
Pentru un om iubit de atat de multa lume,a trait si a murit mult prea singur...PACAT!!!!

VaLeX 08-07-09 22:50

http://concurs.profm.ro/michael-s-wa...?res=upload_ok

xht20 08-07-09 22:53

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2472021)

linkul l-am postat eu in pagina anterioara

Michael sfânt?
Reprezentanţii Bisericii Catolice vor să-l canonizeze pe cântăreţ

Pentru faptele sale şi modul său de viaţă exemplar, Michael Jackson ar putea fi sanctificat de către Vatican. Cel puţin aşa susţin reprezentanţi ai clerului Bisericii Catolice.

Înaintea funeraliilor Regelui pop, Michael Jackson, la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, la Vatican ar fi avut loc deja dezbateri aprinse în privinţa canonizării starului, relatează portalul Life.ru.

Papa Benedict al IV-lea şi clerul de la Vatican ar fi cedat presiunii opiniei publice care cere aşezarea în rândul sfinţilor a megastarului. Motivul a fost acela că, în timpul vieţii, Michael a dus o viaţă exemplară şi a făcut multe acte filantropice.

“Rezonanţa uriaşă stârnită de moartea subită a artistului a determinat Vaticanul să se gândească serios asupra canonizării lui”, ar fi declarat un avocat al Vaticanului, Mgr Byuonasselta.

Avocatul Mgr Byuonasselta a făcut aceste declaraţii exclusiv portalului rus, Vaticanul neluând nici o poziţie referitor la acest subiect. Trebuie menţionat că Michael Jackson a murit ca Martor al lui Iehova.

andi_cimpean 09-07-09 10:36

chiar nu mi s-ar parea aiurea, si ar fi fair fata de el.

Tineti minte, cand nimeni dupa '90 nu baga in seama Romana?...el a fost prezent aici in '92 si a cantat;), unde mai pui ca ulterior a facut cateva donatii pe la casele de copii.

Lasand mistourile la o parte si problema sa cu vitilgo, cred ca el chiar iubea copii, si aici nu ma refer la pedofilie sau alte tampenii.

xht20 09-07-09 11:32

@andi_cimpean: sunt perfect de acord cu tine. Se zice ca concertul din '92 din Bucuresti a fost cel mai reusit din turul Dangerous.

Dark Side 15-07-09 12:28

O sa va pun niste intrebari.
Poate voi stiti mai multe decat stiu eu.... ???
Am auzit la stiri ca unii oameni din anturajul lui MJ stiau ca Micheal si-ar fi dorit sa traiasca vesnic folosind clonarea ca o metoda de a "persista" in viata.....

xht20 15-07-09 14:10

@Dark_Side: am auzit si eu chestia asta, dar nu cred ca ar fi facut asa ceva, pentru ca in primul rand nu mai "trai" el clona, adica sufletul lui nu ar fi fost in clona (sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic, nu am gasit alte cuvinte momentan :P). Sau daca intradevar i s-ar fi colectat mostre de ADN pentru a fi clonat, nu o sa stim pentru inca cel putin 10 ani. Deocamdata "nu s-a realizat" clona umana, zic ei...eu sunt de alta parere. Asa ca ramane decat sa asteptam sa se faca publica realizarea clonarii si sa speram ca si MJ o sa fie printre cei clonati:D
hai ca am luat-o razna :P
o zi buna,

Dark Side 15-07-09 15:13

Asta mai e cum mai e dar partea a doua a aceeasi idee scrantita este ca fiul cel mic poate fii clona pentru ca (???) cam in aceeasi timp cand l-a nascut (ma-sa purtatoare) el era interesat de clonare si a participat la simpozioane pe tema asta bla bla bla

EvLSant0S 15-07-09 15:40

https://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM Godlike :)

DTH 15-07-09 15:56

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 2488085)

Foarte tare :D chiar ca GodLike :D

xht20 15-07-09 16:32

@ evlsantos: :tenisclap:tenisclap M is for Michael

Poliţia tratează moartea lui Michael Jackson ca o crimă

Poliţia din Los Angeles tratează, în prezent, moartea lui Michael Jackson ca o crimă, ancheta concentrându-se asupra rolului avut de medicul personal al starului, Conrad Murray, în decesul cântăreţului, a anunţat, miercuri, site-ul specializat în ştiri mondene TMZ.com.

Familia regretatului "Rege al muzicii pop" vorbeşte despre anumite "întrebări fără răspuns" referitoare la rolul lui Conrad Murray în timpul ultimelor ore din viaţa lui Michael Jackson. Avocatul medicului neagă, însă, orice implicare a clientului său în decesul celebrului cântăreţ.

Site-ul TMZ.com, citând "mai multe surse" din rândul anchetatorilor, susţine că "indiciile converg spre anestezicul Propofol, care ar fi cauza principală a morţii lui Jackson".

Propofolul este un medicament cu acţiune rapidă, folosit în anestezia generală şi care nu ar trebui să se găsească decât în spitale şi alte instituţii de acest tip.

Aceleaşi surse, potrivit site-ului citat, au declarat că "numeroase dovezi flagrante" conduc spre medicul Conrad Murray, în vârstă de 51 de ani, care i-ar fi administrat lui Michael Jackson anestezicul Diprivan - numele sub care este comercializat Propofolul.

Printre aceste probe se află medicamentele găsite de anchetatori la reşedinţa starului, printre care şi flacoanele cu Propofol, un suport pentru perfuzii şi un tub de oxigen.

Dosarul organelor de anchetă nu a fost deocamdată prezentat oficial procurorului din Los Angeles care se ocupă de acest caz, indică TMZ.com.

Marţi, Institutul medico-legal din Los Angeles l-a somat pe Arnold Klein, dermatologul lui Michael Jackson, să îi predea "dosarele medicale suplimentare" ale starului, păstrate în cabinetul acestuia din Beverly Hills.

Într-un interviu acordat, duminică, de La Toya, sora lui Michael Jackson,cotidianului britanic The Mail on Sunday, aceasta a declarat că fratele său a fost asasinat de nişte "paraziţi" care au vrut să profite financiar de pe urma decesului lui

DTH 15-07-09 18:33

Acuma ne pasa de el...tot noi l-am omorat...oricum nu vom putea da timpul inapoi , probabil daca eram asa "fani" si inainte poate mai salvam ceva din MJ , ca sa se faca ceva frumos trebuie sa se usuce ceva/cineva .
Metaforic vorbind...daca nu murea cineva pe o strada , nu se puneau semafoare ;) ! Ceva gen ...in fine MJ a fost si va ramane cel care a inventat muzica ! Tot el este *The King* !

strada 18-07-09 22:30

unul dintre cantecele nelansate MJ-A place without no name.

https://www.youtube.com/watch?v=SpstxsGzh0c

All times are GMT +2. The time now is 11:08.

- Copyright 2026 4Tuning