![]() |
Re: cine are audi 100
salut dacaputeti sa ma ajutati in legatura cu niste arcuri sport pt audi coupe quattro? de unde as putea sa fac rost ? :cry:
|
si ceva detalii despre cu sa mai cresc puterea calutii ? ceva ?orice sfat miar prinde bine mersi
|
robert pantelimon ti-as sugera un cold air intake si un sistem de evacuare cat de cat mai performant si catalizatoare sport si in rest depinde de ce fel de masina ai
|
Quote:
|
Fratilor Vedeti Ca Lukoil A "bagat" Benzina De 98 Exact Ce Trebuie Pt Audi 100 Fara Catalizator....e Cam Scumpa Da Merita .eu Folosesc 100 De La Omv Dar Nu Sunt Cu Sufletul Impacat....mai Ales Ca Pe Capacul De La Rezervor Scrie "co 98 Roth"
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut, am si eu un audi 100, 1991. motorul a fost schimbat cu unul de 1.9tdi, tot din 1991, model 1z. am probleme cu turbina si cu climatronicul. are cineva un manual de reparatii?
|
si eu as vrea manual de reparatzii pt modelu din 87 ...dar mai greu ...:(
|
Ce probleme ai cu turbina iar climatronicul ce nu face ? din ceea ce ar trebui sa faca ? nu baga rece destul sau care-i mersul?
|
turbina nu merge, lipsesc niste furtunase. la climatronic... nu este legat radiatorul din fata deloc
|
gigele tu ai treaba nu gluma acolo .turbina poate iti e blocata si daca e asa incearca sa o dai jos sa vezi care problema iar clima acolo e jale daca lipseste compresoru atunc te-i scos la ce preturi sunt in romania te-i scos
|
ia zi draculas cum fac rost de acest air intake?ca nu prea ma pricep?vreau sa fac ceva cu ea mersi
|
zi-mi modelu de audi si te invatz cum sa faci sa ti-l cumperi pentru ca in romania daca il gasesti dai 5 mil pe el , daca masina e motorina atunci trebuie un short ram intake care baga aeru cald in motor daca e pe benzina iti trebe cold air intake care baga aer rece trebe sa stiu exact tipul de motor asta imi e idul de yahoo mess draculas_99 cautama si am sa incerc sa te ajut
|
Am un Audi 100cc din '86. Nu am servodirectie la el si e destul de greu la parcat si alte cele. Cat de usor se poate monta servo pe el ? si daca stie sa imi zica cineva si costurile pt asa ceva as fi recunoscator.
|
hmm te costa de vorbesti singur gigele mai bine vinde maisna si ia una cu servo pe ia direct ca altfel esti mancat tre sa cumperi pompa de servo sa schimbi fulia de la vibrochen si plus multe altele sa modici frana ca am impresia ca nu e servo o sa te coste mai mult decat face masina ! VINDE-O REPEDE
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning