![]() |
Re: SECRETELE INTERZISE ALE PĂMĀNTULUI !!!
Quote:
Nu stiu daca ati observat, dar timpul trece din ce in ce mai repede, iar in 2012 o sa trecem in a 4-a dimensiune, timpul, si acesta va trece si mai repede :(, lumea va fi un haos total |
Desi sunt crestin, in BISERICA nu cred DELOC.
Sfarsitul lumii poate fi doar provocat de ceva imens natural ( meteorit, explozie solara, cutremuri f mare etc ) iar aceste chestii nu pot fi calculate cu exactitate 100% ... -calendarele facute pana in 2012: s-a gandit cineva ca pana atunci au vrut ei sa faca si punct? - lumea se incarca cu energie negativa degeaba, spun eu. |
A 4-a dimensiune este o ABUREALA SF si nu are nimic cu realitata.
Īti recomand īn modul cel mai serios ZEITGEIST capitolul 1 RELIGiIA. Asta nu are nimic cu crestinitatea sau religea, nu are nimic cu sentimentele noastre ca individ ci este explicatia STINTIFICA cu DOVEZI REALE. Lamuririle cine este de fapt dumnezeu (ZEUL SOARELUI) si catre sfīrsit explicatiile anului mare zodiac und O LUNA are 2100 pīna la 2500 de ani mici (pamīntesti) dependent de solstitiu. Exista pe google si traducere ZEITGEIST īn limba romāna. Uita-te cu atentie si ai sa gasesti raspunsul la ceea ce se īntīmpla. PARALEL cauta pe youtube videourile cu contrazicerile asa zise-i catastrofe climaterice si compara cu ce vezi īn ZEITGEIST. Ai sa vezi ca coincide PERFECT. La fiecare schimbare a anului zodiac are loc o schimbare (CATASTROFA) climaterica. Pīna la schimbarea propriuzisa mai sīn 91 de ani iar acum īncepe COUNT-DOWN-ul si nimc alt ceva. MAIA-istii au o eroare de 10% - 5% īn calcul. Ce prezic ei īn 2012 are loc practic peste 91 de ani numarat din 2009. Daca numaram din 2012, MAIA are o eroare de 88 de ani. Spun eroare de calcul de 10% - 5% deoarece am atīt este 88 de ani din 2100 cīt tine anul zodiac al fecioarei ce a īnceput īn numarea noastra a timpului īn anul 0000. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning