![]() |
Re: Batranica mea - Dacia 1310
8 Attachment(s)
poze mai noi cu rosiuara:D
|
ft ingrijita masina, curatica, compartiment motor ft curat, bravo.
am vazut ca te intereseaza sa schimbi motoru, e ok dar iti dau un sfat, inainte sau o data cu schimbarea lui daca ai de gand sa o faci ocupate si de siguranta, frane, directie, stabilitate, nu ii arunca un motor puternic si o cutie buna, fara cele de mai sus. in rest multa bafta cu proiectul tau. esti pe drumul cel bun. |
2 Attachment(s)
2 poze in plina iarna:D
|
vreau si eu jante ca ale tale...demult caut modelul asta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sal am si eu o intrebare pentru cine stie
de ce cand e ger afara pierd lichidul de frana din borcanas? eu am observat ca pe langa pompa si servo se prelige de la ce o fi? cand a fost mai cald afara nu a curs |
logic vorbind:) metalul la frig se contracta:D = metalu se retrage si permite lichidul sa scape.... mai ales la temperaturi foarte mici cum au fost zilele astea
daca gresesc va rog sa ma corectati |
sa inteleg sa nu umblu deocamdata la ia si sa ii completez cu lichid pana se mai incalzeste?
|
daca sti ca totul este in regula completeaza si monitorizeaza zilele urmatoare cand se mai incalzeste:) oricum completeaza:)
|
schimba garniturile de la pompa de frana.nu are nici o treaba cu frigul!
legat de masina e foarte frumoasa,dar mai frumos ar arata cu bari nichelate si masca stock!:) |
Quote:
in legatura cu barile sunt in cautare dar nu prea gasesc nichelate in buna stare;) |
tocmai din cauza asta curge ca sunt alea uzate!pune-i garnituri noi sa vezi ca nu mai curge...
|
cum te intelegeti cu stopurile tiganite ? si asa abia se vad becurile in stop.
in rest , frumoase jante... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning