![]() |
Re: LOGAN
..............
|
3 Attachment(s)
niste poze
|
foarte tare frate...in sfarsit am gasit thread-ul tau :D meseriasa masina.Unul din cei mai aranjati golani de pe strazi.
|
simpla si frumoasa
|
Un logan reusit..mult bun gust:D Felicitari!
|
unele loganuri cum e asta si varianta de curse s2000 mi-au schimbat radical parerea despre logan.....chiar iese ceva din dubita
|
f frumos...imi place enorm :) bv...planuri mai ai ceva ...niste schimbari?
|
parerea mea ca este cel mai reusit golan, si nu spun asta ca imi este prieten vlad ci pt ca asa este!
si nu mai zic ca luna urmatoare apare si intr-o revista( nu spun care)! bafta vlad si tine-o tot asa! |
ba smeker loganu chair imi palce nu am ce zice jos palaria!!! ]
|
frumos ce pot spune dar ai grija vlad ca poluezi cu tobele alea fara catalizator :):):):D
|
foarte dragut
|
super tare frate. mai ales k ai fost primu care ti l-ai facut asa. poate ne intalnim mai prin vara prin iulie sa vb poate ma ajuti cu ceva sfaturi,ceva,pt mashina! :lol:
|
Quote:
|
super frumos loganu, l-am vazut la 4tuningday si te-am mai vazut pe la tineretului. E reusit din toate punctele de vedere. ;)
|
EVOlutia loganului!
10 Attachment(s)
postez cateva poze cu EVOlutia loganului lui vlad!
inainte sa postez pozele iti spun ca sunt f mandru de tine vlad, ai cea mai frumoasa dacie (logan)! nu e numai parerea mea....... poza nr 1, aici avem jante 15 si tips Borla! poza nr 2, s-au schimbat jantele cu unele pe 16 cu anvelope 205/50 R16 poza nr 3, s-a scos emblema dacia! sa o arda focul :lol: :lol: poza nr 4, pleoape si vopsit ornamentele nichelate negre:rolleyes2 :rolleyes2 poza nr 5, cineva s-a jucat cu masina si a trantit-o la pamant, ce zici ii sta bine? poza nr 6, un mic eleron zender, mic si finut ca e mai dragut, nu?:-P poza nr 7,8- kit exterior AM,plafon negru,eliminat embleme de pe portbagaj,evacuare dubla! pt un sunet mai placut! poza nr 9,10- si aici incepe groaza, bari fata+spate Pilot,jante Wolfrace 17''! aici s-a terminat jmecheria! felicitari inca o data vlad! :peace::dance: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning