![]() |
aaaaaaa da.. si te ashteptam prin bucuresti odata cu veste dinainte sa te vada si oamenii care tre sa munceasca vara asta...( trist nu?!?!) :roll:
|
Re:
Quote:
De ce sa nu te bagi ? Puteai sa spui ca sunt un dement si ca nu am sa reusesc sa fac asha ceva nici in 3 ani ... era parerea ta ...si nu ma suparam .. a mai scris cineva aici pe la inceput ceva de genul si asta e ... e parerea lui si cu asta basta ... Tunare cum trebuie ... E ceva de genul ... de la mine , pentru mine , facuta de mine ... Si una e sa faci ceva ptr altcineva ... si alta e sa faci ceva ptr ine , dupa sufletul tau , si sa pui suflet , sa te chinui sa iasa baton ... Right ? Am sa ajung si in Bucuresti cu ea ... La urm etapa de LR liniutze ...sau indemanare dar nu ma bag ... M-am bagat destul ... |
Tipule, eu am cititt iar toate posturile de cand am scris ultima data aici si vad ca ai mai bagat o poza, intr-adevar n-ai gusturi rele dar o asa masina n-are cum sa fie facuta de un singur om, nu-ti ajunge o viata, si chiar daca o scoti n-ai cum s-ai faci imbinarile cum trebuie n-o sa fie la linie, eu zic mai bine sa te duci la un profesionist daca tii mortish sa iti faci masina sa arate asa, altfel n-ai cum!
:peace: PS No offence |
:lol: Insanity da pesimist mai eshti mai frate...
Iti zic eu... Am vazut mashina SHI A ieshit belea(ink e nevopsita) 8) Shi mai eshti shi constantzean :wink: |
Insanity ... man ... cum a zis si ADY .. esti pesimist rau fratelo ...
Tu ai citit ce a scris tipul ??? Ca masina e aproape gata , numai ca nu e vopsita ... si a iesit ca aia din ultima poza ... Si daac nu crezi ai sa vezi ... Sincer i don't give a fuck pe parerea unora ... care se dau cocoshi si mananca c@c@t pe la spate ... se stiu ei ... si am sa le rup gura persoanelor respective cat de curand ... si daca o sa aiba ceva de comentat , mai intai sa faca ei si dupa aceea sa aiba de comentat ... pana atunci la c@c@t ... sincer ... cand o sa fie persoanele alea care o sa dea cu presupusu ca e .. acolo e asha si acolo e asha .. fa tu frate atunci daca esti bazat in gura ... nu te lauda cu niste pleoape facute din carton si tuning de chirpici ... apuca-te , fa , demonstreaza ce sti si ce te pricepi inainte sa te dai rotund ca ... eeeee nu imi place ... de parca am facut ca sa ii placa lui .. Ha Ha Ha ... Am sa va spun si cine sunt persoanele alea .... Multi dintre voi nici nu le cunosc .. catziva da ... Keep In Touch ... Ne auzim ... cat de repede ... :peace: Daca intelege-ti ... |
Quote:
|
cat mai e pana la lansarea oficiala ? :lol: :lol:
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
Re:
Quote:
Eu zic ca maxim 1 sapt. jumatate ... adica gata de plimbare ... Azi noapte am iesit cu ea asha , in 7 culori prin Eforie , Costinesti , Constantza , si pot sa ma laud ca se uita lumea dupa ea ca dupa urs .. :peace: |
Am vazut su eu ultima poza, ce sa spun, astept sa vad originalul. Problema care e: Dupa parerea mea spoilerul din fata nu \"CURGE\" spre spate. Pragurile si spoilerul spate arata in aceiasi linie dar ala din fata ba! Astept ORIGINALUL. Arata-ne o poza asa cum e ea nevopsita!
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
Kitul este complet pentru doua usi si contine inchidere centralizata ptr 2 usi, si deschidere automata tot ptr doua usi din telecomanda sau din butoane (sunt patru butoane, doua le pui in interior si doua sub aripi sau unde vrei tu, ca la hot-rod-urile americane) |
Cati bani ???
Poze am pe un site , arhivate in ZIP dar nu mai tzin minte aadresa exacta ... Dar cand o sa o duc la vopsitor am sa ii fac o poza sa o bag aici sa vezi ce si cum ... |
2 Attachment(s)
200 euro...
Daca te intereseaza da un mesaj pe pm sau suna la 0722.47.46.43(la orice ora, mai putin dimineata cand dorm :twisted: ) |
Done !
Finish ... Ready For PaintJob ... :peace: Am sa va pun niste poze Super Beton miercuri ... Acum sunt in Buzau ... cu 2 prieteni ... cautam un motor ... nu ptr mine ... In fine ... Cele mai misto poze o sa fie cele facute dupa ce o scot de la vopsit .... Miercuri ma duc sa vb cu un vopsitor .. sa vedem ce zice .. se baga sau nu se baga ... Oricum e .... eu m-am speriat ... :) De cum arata ! |
Bravo SAD-ule!!! RESPECT!! Abia astept sa vad cum iese treaba.
|
Me too! :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning