![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
Cristian...am si eu o intrebare...caci nu am prea inteles cum ramane cu 4tuning day...se stabilise ceva...si acum am vazut altceva....
|
Va fi acolo la 4Tuning Day masina mea din partea comunitatii BMWforum-Romania care ne reprezinta distinct pe noi asa cum am vorbit de la inceput. Va astept acolo asa cum am vorbit si pe voi cu pliantele voastre care sper sa le faceti cat mai repede si pliantele noastre care sunt deja facute si nu mai investim in altele... cum spuneam... Si impreuna vom promova cat putem de bine evenimentul Bimmerfest 2006. Eventual vom face mai multe steaguri, inafara de al nostru inca unul si pentru evenimentul Bimmerfest sau si pentru comunitatea Bimmer... nu stiu cum se procedeaza... astea sunt detalii care nu s-au hotarat inca... trebuie vorbit cu organizatorii 4tuning day.
|
Super Tare ! ! ! o intalinere numai cu BMW-uri ... asa va vreau,pacat ca nu am shi eu un bmw sa vin,dar poate in viitoru apropiat cu sigurantza am sa particip shi eu :( BAFTA ... o sa iese un super show ! ! !
|
ma bag si eu
|
Super tare! RESPECT pt ceea ce faceti. Sunt fan BMW dar din pacate nu am cum sa ajung :anger: Distractie placuta la toti cei care merg!
|
nu am reusit sa citesc tot, stiu doar ca e intalnire bmw. unde? ca vad p-aici ca se vb de cheia, etc... din cate stiu rasnov. dar unde mai exact in rasnov? eu sunt din ploiesti. cine are bmw si are loc ptr 2 persoane? punem bani la benzina/motorina.
|
Ploiesti`u o sa fie si el cred q cel putin 10 masini ;))
|
Au aparut info noi locatia va fii Cheia vad la hotelul cu acelasi nume.Din ce vad pana acum sunt 12 masini si 28 oameni.
|
salutare Bimmerfest....vin si eu sper sa-l conving si pe W S N
|
@alex_boo suntem multi din ploiesti gasim un loc sigur si pt tine :D
prezent si eu, abia astept, deja numar zilele ramase :D |
Super ! Cine stie cum si unde se fac inscrierile sa-mi dea si mie un mail la ,[email protected]
Multumesc ! |
Inregistrarile au inceput..sunt deja 14 masini inscrise..
Detaliile privind inscrierea si cazarea le gasiti pe siteul evenimentelor bimmerfest. |
statistici privind inregistrarea:
-masini inscrise: 17 -participanti: 38 E28 1 E30 5 E32 1 E34 1 E36 2 E39 3 E46 2 E53 1 E83 1 total 17 last update: 11.04.06 |
ceva noutati , detalii despre Bimmerfest? Exista vreun organizator, persoana de contact, nr de tel...etc
Sunt interesat, voi fi acolo dar mi-ar prinde bine ceva detalii cu care sa apar in fata Clujenilor cunoscuti mie, proprietari de Bimmere....macar un loc de intalnire:D |
persoana de contact : eu :-P
email: andreea at bimmerfest dot ro as vrea sa-ti trimit niste flyere special pt clujeni :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning