Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero --RAT STYLE-- (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127733-espero-rat-style.html)

Rob3rt_espero 29-08-09 11:05

Re: Espero --RAT STYLE--

4 Attachment(s)
Au sosit si scaunele mult asteptate Recaro...Cel de la sofer trebuie un pic reconditionat si sunt ca si noi ;)

banzay 29-08-09 15:15

Cat ai dat pe ele? :) Sa te sprijini sanatos de ele! :)

RD-Woo 29-08-09 15:17

Vor avea nevoie de modificari la prinderi?
sau se potrivesc la cele originale?

banzay 29-08-09 17:31

Eu am inteles de la cineva care pusese scaune asemanatoare pe cielo ca ar veni la fix, fara modificari...

Rob3rt_espero 31-08-09 21:08

6 Attachment(s)
Depinde ce tip de sina gasiti, pe acelasi tip de scaun s-au montat 2 tipuri diferite de sine.
Cel care se potriveste pe Espero (nu stiu cum este la Cielo) doar sa il iei de pe Opel fara nici o modificare, tipul de sina pe partea stg in fata trebuie sa fie orizontal pt ca se prinde de caroserie si pe dr in fata vertical (in picioare) pt ca se prinde de tabla care acopera schimbatorul de viteze ca sa zic asa, o sa pun poze ca sa vedeti despre ce este vorba.
Intre timp am schimbat si scaunele....
Sunt refacute si au costat 500 ron.

Rob3rt_espero 31-08-09 21:11

Daca mai este cineva interesat de scaune cred ca mai pot face rost....
De Espero am 2 sigur :D, de restul ne interesam !

banzay 01-09-09 07:56

Daca ne dai si poze si preturi :P La espero din cate am vazut la ing3r sunt la fel ca la cielo prinderile.

mike-fullspeed 01-09-09 22:28

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2600816)
Depinde ce tip de sina gasiti, pe acelasi tip de scaun s-au montat 2 tipuri diferite de sine.
Cel care se potriveste pe Espero (nu stiu cum este la Cielo) doar sa il iei de pe Opel fara nici o modificare, tipul de sina pe partea stg in fata trebuie sa fie orizontal pt ca se prinde de caroserie si pe dr in fata vertical (in picioare) pt ca se prinde de tabla care acopera schimbatorul de viteze ca sa zic asa, o sa pun poze ca sa vedeti despre ce este vorba.
Intre timp am schimbat si scaunele....
Sunt refacute si au costat 500 ron.

interesant... dar nu sunt prea diferite de cele originale... simti vreo diferenta sau le-ai pus de design?

Robert_MNW 02-09-09 08:58

Au mai mult suport lateral, nu te mai misti asa mult in scaun la curbe.

Rob3rt_espero 02-09-09 10:31

Momentan nu le-am pus pe masina, pe la sfarsitul saptamanii vreau sa le pun ...
Dar iti pot confirma ca sunt de 10 ori mai confortabile fata de cele originale si suportii aceia laterali isi fac toata treaba.

Rob3rt_espero 26-09-09 11:54

3 Attachment(s)
Poze cu scaunele montate pe masina...

Rob3rt_espero 03-10-09 07:39

2 Attachment(s)
Pe mine m-ar bate gandul sa fac o modificare la motor dar nu stiu daca se poate, si anume sa plec de la bloc in sus cu o chiulasa de 16V de c18xe, adica sa schimb mai tot in afara de bloc cu pisoane...si de curiozitate am facut o comparatie intre garniturile de chiulasa la a mea si c18xe si sunt aproape la fel...mici diferente !
Voi ce ziceti ?

Imaginea 1: C18LE
Imaginea 2: C18XE

mike-fullspeed 03-10-09 08:28

E o idee, dar nu stiu daca merge... Trebuie sa schimbi mai multe, nu doar chiuloasa si atat. Si pe la admisie trebuie umblat, pe la alimentarea cu benzina, pe la instalatia electrica... Oricum pare interesant, ca ai si motoru de 1,8... si ar devenii un 1,8 16v.... Bafta!

Rob3rt_espero 03-10-09 13:27

4 Attachment(s)
Au ajuns si boxele de fata Hifonics Brutus bx6.2CI, dar acum trebuie sa lagersc gaura in care se prinde boxa in usa si sa imi faci alti suporti din fibra...
Ma gandeam sa schimb tot buzunarul de jos din fata de usa.
Niste poze cu difuzoarele.

ing3r 04-10-09 01:01

Eu din cate stiu de la cineva care face astfel de lucruri, ar merge chiulasa de 16v de la Nubira 2. Dar mai degraba as merge pe un motor de Opel, pea bine-cunoscutele sfi si let. Efectul e mult mai mare!

All times are GMT +2. The time now is 11:41.

- Copyright 2026 4Tuning