![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
Quote:
Quote:
Iti JUR ca pentru posturile astea 2 o sa iti para rau ! Crezi ca ai dat de bine... Quote:
|
mah..nu inteleg dc va certati??..din ce am inteles eu..mad a incercat sa faca si el cv pt orasul nostru dar nu a putut si acum a incercat sa ne bage bete in roate si noua in realizarea acestiu club..adevarul k mad e un fotograf bun dar si dak nu ar fi fost sa fie FRG si ink 3-4 masini la care sa le faca poze..nu cred k ar fi fost prea cunoscut..asha k totul se completeaza;)
|
Quote:
|
Vreau si eu banner sa`nebunex :X :oops:
|
Super tare :))))
http://stiri.botosani.ro/stire/6655/...e+-+VIDEO.html |
every body be COOL!!!nu va mai certati sa mor eo..fiecare are dreptate in felul lui..gata cu cearta si hai sa facem ceva impreuna in loc sa ne certam....nu ar trebui sa ne criticam unul pe altul...fiecare greseste,si ce cred ca ar trebui e sa ne vedem de oala noastra:D..PEACE!!!
|
deci hai in numar cat mai mare la un gratar bine organizat cu un fotbal etc (tre sa dau burtanu jos ) .
Ionut: vreau banner |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@maD: Copilu, ai grija ca nici tu nu esti prea mare, asa ca nu te da de acum seful tuturor. Mai bine incerci sa taci. Eu ma retrag din aceasta discutie. Certati-va singuri.
Hai baietii sa organizam intalnirea asta mai klumea.;) |
Rog toti membrii HSD sa nu bage in seama discutiile celor care nu au o treaba cu noi. Asa e......mad e cautat de baieti sa le faca poze si bravo lui.....asta e. Cat despre faza ca FUL e cea mai tare masina o fi.......iar noi astia de la HSD nu stim. Asa ca va rog lasati cearta si haideti sa vedem la ce ora ne vedem duminica si unde. Multumesc baietilor HSD pentru intelegere!!!!!
|
@ Ionut ... undeva pe la sitna :oops:
|
Eu zic sa lasam pana la urma la Vorona sau daca se poate, undeva mai aproape, chiar daca o sa fie aglomerat. Mergem mai devreme si prindem loc.
Edit: Totusi ce punem pe gratar?:rolleyes2 |
S-a gindit totusi cineva la posibilitatea unui gratar DE NOAPTE? De mers la gratar ziua, cu soarele-n cap si transpiratia girla...asta face orice cocky. Insa un gratar noaptea, stropit cu bere racorita la un cort... se intimpla mai rar. Hai, ca se poate ;)
Ce punem pe gratar? Un cauciuc mai vechi :P ... Berolubrifierea conteaza :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning