![]() |
Re: TuningDAYS -Iasi, 13 - 14 Iunie 2009
La cum se prezinta vremea e cam trist.
|
PLOUA!:|
|
Mult sub asteptari! Foarte prost organizat! Dak ma plimb 5 min prin parcarea la Iulius vad mai multe masini tunate decat la 'eveniment'! Nasol...
|
Imi place organizarea , sa o tineti tot asa baieti , va asteptam si pe la Pitesti .
|
Pacat ca vremea nu a tinut cu noi ... pana la sfarsit... sa speram ca maine va fi macar la fel ca si astazi ... Felicitari
|
a fost super tare...pacat ca a plouat putin. Nissanu ala alb a fost mortal....ca si masini preparate au fost Nissan 350Z era turbo..si Porsche. frumos. merg si maine
|
maine la ce ora incepe treaba?
|
Quote:
|
Oricum marea "parada" va fi duminica!
|
organizarea nu a fost rea , dar se putea si mai bine :) . pacat de problema intampinata cu fotocelula :( . HP Racing Team , asteptam sa faceti mai des evenimente de genul :)
|
foto celula m-a dezamagit cel mai mult ... in rest numa` bine.. asteptam poze:D
|
Poze, filme ? Cate masini s-au inscris la indemanare ?
|
imi este o ciuda incredibila ca nu am avut aparatul foto la mine , ca puscam cateva cadre mortal :shock:
voi veni si maine , si de data asta cu aparatul foto :) |
Roxana .... care a fost faza de pe "pista" de drifturi ..... de a fost nevoie de interventia jandarmeriei pt calmarea spiritelor ?
intr`adevar au exagerat baietii aia care "se dadeau" in paralel ..... dar pana la ciondaneala mai este mult |
38 Attachment(s)
Felicitari organizatorilor...mi s-a parut foarte ok evenimentul. Felicitari si participantilor. Astept cu nerabdare ziua de maine. Sper sa ma trezesc suficient de dimineata sa prind tot show-ul (azi am ratat partea de accelerare:cry:).
Ceva poze cu ce-am gasit prin parcare...Scuze de calitate. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning