Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   CUM VA PREGATITI VOI MASINA ??? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/12676-pregatiti-masina.html)

stiuculeanu 31-01-07 21:35

Re: CUM VA PREGATITI VOI MASINA ???

spune-mi unde ai casco ca poate te rezolv eu cu asta...dar in mare...tu te duci la casco...spui ca ai gasit masina asa in parcare...dar cred ca o sa-ti trebuiasca adeverinta de la pol...ala se duce si iti face poza...te trimite la un service agreat de ei si aia o indreapta si o vopseste...nu-i intereseaza ce modificari ai...eu mi-am pus stopuri cu leduri pe casco...si nu mi-a zis nimeni nimik

CT-07-APV 31-01-07 21:41

La Asiban am. Am fost cu tiganu la politie si a facut poze la masina. Zilele astea imi da si dovada (cred ca de distrugere) cu care sa merg la Casco

stiuculeanu 31-01-07 21:44

deci cu dovad de distrugere te duci si le zici tu ce sa faca iar casco nu se baga peste modificari...chia ai sa fi laudat...:)

X-Ray-Eyes 01-02-07 03:26

Quote:

Originally Posted by stiuculeanu (Post 724966)
...eu mi-am pus stopuri cu leduri pe casco...si nu mi-a zis nimeni nimik

Da-da ... rupe-te acum !!!
Esti Jmeker ! :D:D:D

BTW : CASCO este cea mai buna metoda de a nu cheltui banii tai decat pentru 1 luna de zile maxim ...
Si cateodata potzi sa obtii mai mult decat te asteptai , si sa iti mai si ramana de un "suc" ...

stiuculeanu 01-02-07 17:21

adevaru ca daca nu erai tu poate altu nu ma ajuta...esti belea...traiasca anonymus si prototype project :)

PFLu 02-03-07 17:51

Quote:

Originally Posted by stiuculeanu (Post 725986)
adevaru ca daca nu erai tu poate altu nu ma ajuta...esti belea...traiasca anonymus si prototype project :)

ma nebunaticule tu vrei cu wrc :-)

quick_5hifter 10-03-07 13:53

:))

on topic: eu am continuat cu masina asa cum am inceput (si cum am si votat), adica din toate cate putin...exteriorul este din nou in curs de modificare (bari, capota, praguri), la interior am desfiintat bancheta si am inlocuit scaunele cu unele scoica...fetele de usi sunt de asemenea in curs de finalizare...insa la motor nu am modificat nimic, doar am efectuat toate reparatiile si inlocuirile care se impuneau, si cu mici upgrade-uri (de marca) la franare, amortizare, aprindere etc.
PS: muzica o sa bubuie totusi mai mult decat suficient :lol: ca doar de-asta am facut loc in spate ;)

CT-82-PWR 30-04-07 22:25

1. remapat chip-ul de la motor
2. interior
3. muzica
4. exteriorul

x-28-TRA 02-05-07 09:08

remapat????

CT-82-PWR 04-05-07 16:39

remapat...asa zic uni,adica rescris soft-ul de la ECU cu alte valori sau mai pe intelesul tuturor chiptuning.

silviu ppp 31-10-07 09:27

Unde fac si eu la o masina pe benzina chip tuning??? stie careva? Am o celica de 193 caluti si as mai vrea cativa!

aikman 31-10-07 10:12

la mine ordinea a fost asa ... motor , muzica , interior , exterior acum se face incet incet

Ady81GBX 01-11-07 17:26

Si eu tot la fel zic... cate umpic din fiecare.Sti cum e vorba aia ... toate la timpul lor :D

Big_Slim 13-12-08 21:32

Depinde de fiecare..depinde de masina.
Daca ai un motor care iti permite un upgrade "consistent" eu zic ca e bine bine sa te apuci intai de motor..suspensii roti dupa aia exterior.
Daca ai un "opel astra diesel" :oops: (ex. je), soft in primul rand..dupa care te apuci..de exterior putin..de interior.."cativa" decibeli :twisted: in spate si tot asa, la care se mai ia in calcul un lucru destul de important zic eu..bugetul :)

unEL 14-12-08 06:25

Fiecare isi face masina dupa necesitati si posibilitati.
Toti vor pistoane forjate, turbine, jante, ramforsari, muzica, design ... dar nu toti se dau la linii si ar fi un nonsens sa le ai pe toate.
Cine vrea de linii .... face motorul, cutia, trenul de rulare si FRINELE.
Cine vrea de design ... bare, praguri, jante, neoane, DVD, decibeli.
Dar eu cred ca majoritatea fac cite putin din fiecare adica si un soft, si o evacuare si o bara si ceva muzica poate si o janta ...
Oricum nu poti sa te dai la linii cu o boxa de 60 KG in portbagaj si o tona de cabluri + statii, filtre, condensatoare si full-ul facut. Sau poti ... dar e ca si cum ai minca ciorba cu bete chinezesti.

All times are GMT +2. The time now is 20:09.

- Copyright 2026 4Tuning