![]() |
Re: Golf 1 - in progress
Dragtuz....aveam unu de donat, dar nu sunt sigur daca e stanga sau dreapta!
Succes si spor! . |
Sa mai pui poze cu masina, daca ai mai facut ceva "vizibil" :)
Numai bine:!: |
Quote:
|
bai scuze ca ma bag si eu:( nu rade de mine ca intreb ,dar ca a ta au sunt si in 4 usi?
|
ba da .... eu am daia in 4 usi
|
nu rade nimeni....daca nu sti asta inseamna k trebuie sa rada cineva de u.....nici eu nu stiu multe la masina...fac si eu ce stiu....si ce e usor de invatat invat sa fac....cand nu mai stiu intreb...sau eventual cer ajutor....mai exista si golf 1 caddy( adica papuc care e mai rar pe la noi intalnit) si mai exista si golf 1 cabrio
|
si mai exista si "berlina" aka jetta mk1
|
Jetta e jetta si golfu e golf... sunt destul de diferite. Singurul de care se apropie foarte mult golful mk1 este scirocco, ambele fiind construite pe aceeasi platforma(nu ma refer la noul scirocco ;P).
|
2 Attachment(s)
stai linistit ca si jetta mk1 e construit tot pe aceeasi platforma
|
Quote:
astea au fost pe platforma a1 * VW Golf Mk1/Rabbit Mk1 (17) * Cabriolet (17) * VW Jetta Mk1 (17) * Volkswagen Caddy (pickup truck) (14) * VW Scirocco I (53) * VW Scirocco II (53B) |
fara certuri aici la mn pls.... oki?? azi m-am chinuit cu , carburatorul l-am reglat cat de cat.... dar tot se ineaca masina...voi ce mai ati auzit de noua lege de poluare???
|
nu sunt certuri doar schimb de informatii :lol:
|
o_kh3 .... poti venii marti la mn vin te iau te aduk akasa numai sa ma ajuti cu carburatorul asta k mi-a scos peri albi
|
va multumesc pentru raspunsuri :) spor la treaba in continuare
|
proiectul ia o pauza dar va spun ce se aude dp 10 septembrie basina intra la o tinichigerie completa.......dp care vopsitorie ...motorul e reglat tot trage bine la partea de electrica sunt probleme dar reparabile intai sa le depistez
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning