![]() |
Re: E36 - 320i COCOSATU
Care vreti sa veniti in seara asta la o joaca de-a latu sunati-ma sau dati-mi SMS 0763400897 Claudiu pe la 21.00
|
Maine va arat ce ati pirdut ;)
|
2 Attachment(s)
azi am vindut cirligu ca atirna greu si cred ca asa o sa ramina pina dupa 4 tuning days ;)
|
2 Attachment(s)
ieri traseu evacuare de la galerie pina in spate teava de 60;):twisted:
|
cum se aude cu teava de 60 mm ? ce grosime are ? motorul de 2.0 cam ce consum are in bucuresti ?
|
Quote:
eu am foost acolo cand a anulat cataliz si intermediara.. ce sa zic...nu pot sa zic decat ca se aude demential....vineri dimineata ma duc si eu la fucking shit sa fac acelasi lucru:)) si ne auzim la 4T days cocosatule...sa vedem care se aude mai frumos;)) te pupa fratele tau Kelu:**:** |
Quote:
Si de auzit da se aude bine cind ai plecat din parcarea inchisa sa vezi ce se uitau aia din public:);):twisted: |
prea ridicata frate no offence, dar o pierdeai pur si simplu ca nu statea in drift se lasa pe o parte ..
|
Quote:
este pur si simplu o pisica in 4 usi cu mot de2.0 24v si blocant. merge destul de bine si inceputul e destul de promitator. ce sa zic ma cocosh...eu sunt destul de multumit de evacuarea mea...pana acum,in 2 zile de cand am pus-o am deja vreo 10 reclamatii de la vecinii mei din bloc.:)))) pe viitor o sa ii mai creasca cilindreea si caii la motorul meu,dar o sa ramana tot la 6 pistoane.te pupa fratele Kelu si ai grija ce faci incontinuare.:* |
Quote:
masina este un 2.0 in toate mintiile lui posibile care trage bine pentru 150 d cai :D atat poate masina,soferul poate mai mult;) :peace: felicitari coco pentru tupeul;) si rabdare ca le faci pe toate ;) |
Multumesc la toata lumea sper ca data viitoare sa pot mai mult .
Si va promit ca in 3 luni va primi o inima V8 3000cc. Bafta la toata lumea;) |
ba cocosatule ai ganduri mari ma nebunule...:D:D.bafta frate.
|
Quote:
N-ai vazut ca nu facem fata cu motoarele astea peste 200HP e treaba;) |
5 Attachment(s)
Am duso si pe "pisi" la munte sa se relaxeze dupa 2 zile de talpa:twisted:
AAAA Sa dus si pompa de apa trebuie schimbata:sad: |
Quote:
Te pupa fratele tau Cocosatu;) B 82 CCS |
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |