![]() |
Re: Matiz - BT 13 SKM - Bomba Alba
Ce ai vazut tu la altii asa le-au cumparat..
precum sub-urile din pozele postate de tine |
si nu e posibil sa gasesc separat?
teoretic sunt 2 tije metalice, cu filet la ambele capete si indoite. nu cred ca sunt imposibil de facut. am vazut protectii ptr woofere, dar aratau urat + ca erau din plastic. |
te duci la magazine gen practiker....si vezi ca sunt alea pentru prosoape....aceeasi forma...nichelate...:d
asta e ideea mea:) |
Pe difuzoare scrie:
frequency response 50-4500Hz sensitivity 92dB (1W/M) max music power 250 watts impedance 4 & 8 ohms ce statie mi-ar trebui sa imi tina cele 2 difuzoare ? o statie pe 2 canale fiecare subwoofer pe cate 1 canal sau o statie pe 1 canal si sa leg subwooferele in serie sau in paralel ? in acest moment difuzoarele merg pe 4 ohm |
pentru ele iti trebuie amplificator de 4 canale..in punte ai 2 canale pt ele...cam orice statie pe 4 canale
|
subwoofer project : status : GATAAAAAAAAAAAAAA
check it out aci : https://www.youtube.com/watch?v=6YfxwkvVwjE |
Quote:
Arata foarte bine, dar mai bine le-am vedea in niste poze:)... P.S. ti-a luat ochii domnisoara?:lol: |
am avut o mica contributie la proiectul tau...cum se aud?
|
de auzit se aud foarte bine.
in cateva zile voi face si upload la poze. nu gasesc cablul de date si mi-e greu - ca ma mut. i`ll be back :D p.s. : mi-am luat o scatoalca dupa ce a vazut prietena filmuletul :)) |
7 Attachment(s)
Am reusit sa fac pozici.
si am si un muffler tip 8)8) ps: am adaugat si o poza amatorilor de senzatii tari :D |
o iesit fain,imi place si a mai ramas si destul loc acolo,dar ampliful unde l-ai pus?
|
pozele sunt inainte sa pun amplificatorul. e pus pe mijloc pe spatele banchetei. voi reveni si cu poze.
cu spatiu... e relativ la un matiz :) dar am noroc ca suntem 3, nu 4 (eu, prietena si pisica) |
O mare rugaminte.
Poate cineva sa imi puna "capota" asta pe masina mea ? http://www.imageno.com/5yndhj7t4xhlpic.html daca se poate si nu cer prea mult, facuta si de culoarea masinii. multumesc frumos |
Quote:
dar inainte cauta sa pui o poza, cu masina din fata, la fel ca GEF-ul din imagine ;) |
am mai incercat odata dar nici o sansa :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning