Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Executive (simplu si atat) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/126191-cielo-executive-simplu.html)

mike-fullspeed 20-08-09 08:59

Re: Cielo Executive (simplu si atat)

Pai astia pe cat sunt??? si cam la ce pret le ai???

banzay 20-08-09 09:03

Pai stati, nu sariti... mi-a trecut doar un gand prin cap =)) Nu am zis ca, gata le vand :) Iti dai seama ca nu o sa pot sa iau nici macar cat am bagat in ele...cu luat anvelope, indreptat, inele de centrare... M-au ajuns mai mult decat au meritat... Dar sunt OZ si... imi plac la nebunie :D Apropo...sunt pe 15" cu 195/50 :) 2 michelin, in stare perfecta si 2 nu mai stiu ce, cam varza :) :)

banzay 21-08-09 10:56

1 Attachment(s)
So... da bine? :) E VT... acum mi s-a pus pata sa vopsesc rotile ca si asa le dau jos ca sa fac ITP-ul...si nu stiu cum sa le vopsesc...

B-72-RZD 21-08-09 12:07

Ar fi bestiale asa cu o buzita rosie.. :X
poate si etrierii rosii !

Robert_MNW 28-08-09 08:29

Eu zic sa le lasi asa, in fiecare zi cand ma uit la jante ma gandesc cum sa le vopsesc :lol: pana la urma ma calmez si le las asa...acelasi sfat ti-l dau si tie;) Jantele arata frumos vopsite asa dar nu pe masina ta!

CT-13-TGR 28-08-09 15:58

banzay ai sa iti zic una ... jante ca ale tale mai are unu pe un nissan primera rosu tunarit cu nr de B ... pe strada aia care duce la gara de la poporului mai sus... dar sunt cred k de 17 arata beton si pe nissan!

banzay 28-08-09 16:06

Vrand-nevrand, acum tot trebuie sa le vopsesc... am dat cu una intr-o bordura si am julit-o un pic... Nu e indoita, doar julita un pic... Dar imi sta pe creier acum... Aveam nervi am vrut sa intorc undeva unde stiam ca nu am loc, si in loc de 3 miscari, am dat doar din una singura. Am simtit ca a ajuns la bordura, dar numai la roti nu imi statea capul si i-am dat inainte :|...

Am facut si ITP-ul astazi... In prima faza nu prea ieseau noxele (nici GPL si nici benzina), de vina cica ar fi fost catalizatorul... Un bec de la numar din spate nu mergea (aveam de back-up unul in masina, dar mi-a zis sa il inlocuiesc acasa), in rest nu au fost probleme... Mi-au zis de xenoane ca nu prea ar fi legale, m-au intrebat cum am facut bordul cu leduri :d si cam atat...

Cu ocazia asta a trebuit sa dau jos rotile pe 15" si sa pun vechile table. Ca si confort parca sunt mult mai ok... dar cam scartai cu ele in curbe (si nici nu merg tare :| ) Deci in curand trebuie sa vopsesc si jantele...

Si cum de ITP am scapat...cred ca vor urma semnalele laterale si spate innegrite usor de tot...

CT-13-TGR 29-08-09 08:27

banzay ... cum iti merge cielo pe gpl - zi si tu ceva despre el... esti multumit... cade masina mai repede... ca mi`a facut cineva o oferta la 17 mil new cu garantie si cate un rand de piese de skimb new!... zi si mie cate ceva!... ps de ce nu iti omologhezi jantele pe 15 eu am dat 1.5mil si nam treaba!

johnsonxxl 29-08-09 12:38

poti sati omologhezi jantele???

banzay 29-08-09 13:05

Eu stiam de ceva gen 8 mil... La 1,5 mil, ar mai merge...

GPL-ul... merge binisor pe GPL masina, desi nici nu se compara cu benzina (iar instalatia care o am e secventiala si a fost din fabrica). Ideea e ca cere o revizie, pt ca atunci cand e masina foarte calda (drum intins) mai imi scade relantiul cand apas pedala de ambreiaj sau o scot pe liber pt cateva sec. Ultima revizie la GPL a fost acum vreo 15k km...Initial am scos aerul din instalatie si nu mi-a mai facut probleme, dar acum a luat-o de la capat :)

Am vopsit semnalizarile laterale, dar au iesit cam... negre... poze pun mai tarziu :)

CT-13-TGR 30-08-09 20:08

poti omologa jante fara probleme... cielo meu avea `13 acum are optional 15 si gume de 195.50.15 dar iar am fortato si cu asta am 205.50.15 ... ca nemultumitu stii cum e...

banzay zi si mie cu filtru sport cand e cald tot iti mai cade relantiu ? dar daca o treci pe benzina iti face fenta asta? si care ar fi motivu sa iti cada din ture cand o scoti pe liber? e problema de la gaz sau de la masina? e mai puturoasa pe gaz asa?

banzay 31-08-09 09:19

Cu filtru sport nu stiu cum e.... nu am de gand sa fac pasul asta pt ca e cam zgomotoasa si mie imi place linistea :)

Pe benzina merge perfect, nu am avut probleme. Se infige, nu tremura, nu da in nas.

Pe gaz mai imi face faze, cum am zis. Sunt sigur ca e de pe la filtru, membrana de la regulator sau cum ii zice... Nu i-am mai facut revizie la gaz de ceva vreme. Iar pe gaz e normal sa fie mai puturoasa...

Motivele sunt o gramada sa cada relantiul cand o scoti pe liber, de la IAC (nu e cazul meu, pe benzina nu face), diverse furtunase care intra in admisie (asa i se intampla lui Ing3r) etc...

banzay 13-09-09 15:03

5 Attachment(s)
De cand am curatat luna corpul clapetei si IAC-ul, masina nu s-a mai oprit deloc! Doar a scazut de vreo 2 ori turatia, dar nimic special! Am terminat de facut jantele si au iesit o culoare deschisa, placuta ochiului. O sa le pun in curand la loc pe masina cred...

Oare ce tip de cerculet sa pun la mijlocul jantelor? Le schimb pe cele originale pt cas-au cam stricat de la umiditate

tiolik 13-09-09 15:17

parerea mea e sa nu le faci asa (carbon fiber), nu imi dau seama exact cum vine acest capacel la jante, daca ai face o poza cu pozitionarea lui poate mi-as da mai bine seama insa in orice caz recomand capacelul negru si scrisul alb; in craiova este un baiat care face stikere si poate sa iti faca de ex un cerc din care sa fie decupat acest scris; tu il aplici si dai o vopsea alba,( dupa ce ai dat in prealabil cu vopsea neagra capacelul) apoi dezlipesti si ai ceva calumea, nu lipituri care se desfac de la ploaie, praf ( sa-l folosesti ca pe un sablon)

banzay 13-09-09 15:26

1 Attachment(s)
Asa vin, in mijloc... de la asta m-am inspirat cu carbon look :)

All times are GMT +2. The time now is 22:16.

- Copyright 2026 4Tuning