![]() |
Re: Nexia - Under construction
ce dimensiune au anvelopele fata/spate? ai flanse si pe fata ?
|
1 Attachment(s)
salut...imi place f mult masinutza...si de aceea vreau sa-ti dau o idee :P
|
4 Attachment(s)
Flanse sunt si pe fata si pe spate de 0,8 cm sau 75 nu stiu exact ca nu le-am masurat dar oricum sunt mai subtiri de 1 cm si nici nu scrie pe ele.
Pe fata cauciucurile sunt 195/50 iar pe spate 185/50. Masina momentan este la tinichigiu,se lucreaza aripile fata-spate. Am achizitionat si etrierii pentru spate,saptamana viitoare vin discurile.Si am mai luat si un set de etrieri mai mari pt fata,cei pentru discuri de 288(calibra turbo) momentan avand etrierii si discurile de 256 de calibra normala. Ce idee ?Te ascult? |
Pai ti-a pus poza acolo ;)
|
Am discuri noi noute de 288 mm. Nu le vrei. Made in Germany.
|
Aha...N-am fost atent la poza.La bara sigur va disparea dunga aia,iar cu partea de jos pare frumos.O sa vedem cum o sa procedez.Mercy pt sfat
|
La bara modificata asa m-am gandit si eu, problema e ca se va lasa in jos buza aia... fiindca nu va avea sustinere. Asa ca am preferat sa tai doar stalpul din mijloc si nu au fost probleme.
Singura varianta ar fi niste intarituri pe spate si pusa plasa, sa nu se observe. |
iti dai seama geo ca vin intarituri pe spate...si acoperite cu plasa..oricum e ceva de munca la ea sa o faci l acelasi nivel peste tot ...dar cu rabdare o face el ;) bafta in continuare !
|
11 Attachment(s)
La taierea aripilor
|
Merge treaba, văd!...
Ai grijă să nu le tai prea mult!.... |
Mai mult de toata aripa nu e ce sa taie:).
Bafta si sa iasa cat mai bine. |
Foarte faina lucrare! ..felicitari rik......
|
2 Attachment(s)
Multumesc.Am luat-o de la tinichigiu.Urmeaza pregatitul pt vopsit.Cam neclare pozele pt ca a inceput sa se intunece. Asteptam telescoapele de spate sa vina de la intarit si scurtat pt a lasa masina mai jos de spate.Apropos care ma ajuta cu niste arcuri de spate scurte scurte?
|
domnu rica dumneavastra nu participati sambata la vtm....cica e ca pe vremuri si parca ar lipsi ceva daca nu vi si tu.....treci peste principiile "alea"
|
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!L asa-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Tocmai tu?????????? Poate vrei ban |
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning