Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   VW GOLF 6 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12504-vw-golf-6-a.html)

amewricanu 22-05-06 15:47

Re: GOLF 6 !!!!

in primul rand Golf 6 nu poate fi mai bun din moment ce va baga in el materiale mai ieftine dekt in golf -ul 5 , si apropo se referea k momentan ii costa prea mult fabricarea unui golf 5 de top (adik GTI si R32) nu tdi , 1.6 si alte pisaturi ....pana apare sa ne bucuram de ce avem ....

Sasha_z 22-05-06 15:56

este foarte dragutz! seamana mult cu passat - passat in miniatura :)))))))))

F.R.Sonic 24-05-06 21:33

toata lumea e de acord.... miroase a passat....edevaru e ca arata mult mai bine ca 5-ule ...;)

aleks 29-05-06 08:45

Volkswagen se vede atacat de o concurenţă feroce, care-i pune în pericol poziţia de lider pe pieţele europene. Pentru a face faţă acestui asalt, VW a decis să adopte o politică mai agresivă, anul 2008 fiind unul extrem de important în planurile grupului german.
Astfel, se spune că Golf V nu va mai avea un face-lift, ci va face loc unei noi generaţii, încercând să revină la nivelul de referinţă pentru segmentul hatchback. Pentru a nu creşte costurile excesiv, noul model va folosi baza tehnică a actualei generaţii, dar va fi complet redesenat. Ceva mai mare şi cu un aspect mai sportiv decât Golf V, acesta ar putea prelua elementele de design ale părţii posterioare de la Concept A, detalii ale părţilor laterale de la Eos, în timp ce partea frontală va beneficia de o grilă cromată similară celei folosite de R32 (foto), dar şi tuşe amintind de Eco Racer. Evident, această schimbare de stil îşi propune să ofere lui Golf VI un plus de atractivitate, care, combinată cu calităţile platformei, dar şi a binecunoscutelor motorizări FSI şi TDI, să îi aducă, detaşat, statutul de lider în segmentul hatchback

mercut 29-05-06 17:21

misto :D.. de unde e luat?

aleks 01-06-06 00:36

din presa...din adevarul cred.... nu mai stiu exact...
e preluat de ei din alta parte, deci nu iti pot spune exact sursa...

silk' 27-06-06 21:36

arata bine.....imi place.....singurul lucru care ma dezamageste este asemanarea asta prea mare intre modele......parca ar fi touareg!ca principiu misto masina

Zerofast 27-06-06 22:07

1 Attachment(s)
cam asa ar arata dar parca semana cu cu PHOTSHOP WORK;)

aleks 30-06-06 12:50

e sigur o prelucrare pentru ca e imposibil la data asta sa existe un model fizic, cu atat mai mult o masina de teste, si inmatriculata definitiv

liwiu_evo 12-03-07 20:00

:twisted: dragut "noul" golf 6. dupa cum se vede continua linia de design adoptata de vw. aceeasi linie pe care o gasim la noul passat, la noul polo, la faceliftul jeep-ului tuareg. oricum, arice ar zice altii, mie imi place golful, in general, si golful 5 in special. daca mai scrie si pe el GTI sau mai bine R32 e si mai tare. e buna de alergat si tunat. fun car:D :D :D

AK-ZER 15-03-07 21:51

Quote:

Originally Posted by mercut (Post 415631)
autobild a scos un articol in care spune ca generatia noua de golf va aparea in 2008, si nu in 2010 asa cum era prevazut, datorita pretului prea mare si vanzarilor mici inregistrate in europa. Si mai spune ca golf 6 o sa fie mai rapid, mai ieftin si mai bun decat golf 5.

ce bot de a3 rotunjit are.. sincer nush cum o sa arate.. eu am vzt niste desene facute pe calc intr-o revista.. in care era oribil.. mult prea exagerat.. oricum vw o sa faca un compromis.. niciodata nu a dat golfului un design prea indrazanetz.. e prea mare miza k sa faca exerciti de design pe viitorul golf..

master1 22-03-07 09:09

1 Attachment(s)
clar e un passat in miniatura, e ok, se putea si mai bine

DYEGO 23-03-07 19:49

Golf 6 !!!!

pozele ca pozele dar tre sa il vedem in realitate ca sa ne putem da cu parerea, ca asha in poze e mishto...

bmw_fear 23-03-07 20:54

fata seamana cu aia de la nou` touareg....da ii frumos totusi..

aleks 28-03-07 11:10

sper sa-i mai indulceasca spatele, care nu-i tocmai reusit la 5...

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning